"Slavlje igrača Liverpula"
"Slavlje igrača Liverpula"

Počelo je - Klopov prvenac! Siti rutinski, Iheanaču se namerio na Palas, dalje ide i Sautempton (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.10.15. | 22:42

Natanijel Klajn podario Liverpulu pobedu za veru u bolje sutra

Slavlje igrača LiverpulaBilo bi preterano reći da je počela neka nova era na Enfildu, ali u susretu sa Bornmutom u osmini finala Luga kupa navijači Liverpula dobili su makar osnov za veru u bolje sutra.Jirgen Klop je upisao prvenac na klupi Redsta pošto je Natanijel Klajn pogodio za minimalac od 1:0. U dva preostala susreta koja su se igrala od 20.45 Mančester Siti je demonstrirao silu protiv Kristal Palasa i slavio sa 5:1, dok je Sautempton preskočio Aston Vilu pobedom od 2:1.

Međutim, najviše pažnje bilo je usmereno ka Enfildu, pošto je fudbalskim romanticima počelo da ponestaje strpljenja čekajući na prvenac harizmatičnog Nemca. Ni ovo večeras nije blistavo izdanje petostrukog evropskog šampiona, ali je barem rezultat stigao kada je Klajn natrčao na loptu izbijenu sa gol linije posle majstorske mete Žoao Karlosa Tešeire, Portugalca koji je odigrao prve minute za Crvene ove sezone.

Izabrane vesti


Roberto Firmino je u ulozi plejmejkera delovao mnogo korisnije nego na krilu na kojem ga je koristio Brendan Rodžers - pitanje je samo mogu li on i Felipe Kutinjo zajedno - Lukas se osmelio i pokazao da ume da šutne, Džordan Ajb je potvrdio da ima potencijal, ali sve skupa Liverpul nije delovao zastrašujuće.

Međutim, pobedio je što bi moglo puno da znači timu na planu samopouzdanja.

Iheanače ne voli Kristal PalasMančester Siti odavno nema problema sa tim, ali sigurno se neće buniti zbog nove ubedljive pobede i četiri gola da posvedoče o ofanzivnom potencijalu Građana. Strelci su bili Vilfred Boni, Kevin de Brujne, Jaja Ture, 20-godišnji Keleči Iheanačo, koji očigledno ima pik na Kristal Palas - mladi nigerijski napadač je naime bio strelac i u prvenstvenom minimalcu Sitija nad Palasem kada je ušao u igru u 89. minutu i postigao ključni gol u 90. - te Manu Garsija, momak od 17 leta.

Na asistenciju Iheanača, koji se ozbiljno nameće i samo može da žali što igra u timu u kome su mu konkurencija trenutno povređeni Serhio Aguero i družina.


Dalje ide i Sautempton, pošto su matematički precizni Maja Jošida i Gracijano Pele znali kako da nasankaju odbranu Aston Vile.

LIGA KUP ENGLESKE – 1/8 FINALA:

Utorak:

Šefild Vensdej – Arsenal 3:0 (2:0)
/Valas 28, Žoao 40, Hačison 52/

Stouk – Čelsi 6:5 (1:1, 1:1, 0:0)
/Volters 52 - Remi 90+2/

Everton – Norič 5:4 ( 1:1, 1:1, 0:0)
/Osman 68 - Basong 51/

Hal – Lester 6:5 (1:1, 0:0, 0:0)
/Ernadez 105 - Mahrez 100/

Sreda:

Liverpul – Bornmut 1:0 (1:0)
/Klajn 17/

20.45: Mančester Siti - Kristal Palas 5:1 (2:0)
/Boni 22, De Brujne 44, Iheanačo 59, Ture 76pen, Manu Garsija 90 - Dilejni 89/

Sautempton – Aston Vila 2:1 (0:0)
/Jošida 51, Pele 77 - Sinkler 90pen/

21.00: Mančester Junajted – Midlsbro

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Action Images)


tagovi

SautemptonPremijer ligaMančester SitiKristal PalasKeleči IheanačuJirgen KlopFA kupEvropaEngleskaČempionšipAston Vila

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara