"Emre Čan"
"Emre Čan"

Liverpulova dilema: Vredi li Emre Čan 12.000.000 evra?

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.05.14. | 12:40

Bajer ispostavio cenu. Čeka se odluka sa Enfilda

Emre ČanLiga šampiona će se ponovo igrati na Enfildu, a navijači Liverpula sa nestrpljenjem očekuju prva pojačanja. Pominju se mnogi, a među njima je i vezista Bajera iz Leverkuzena Emre Čan. I to više nije glasina, pošto je sportski direktor Aspirindžija Rudi Feler potvrdio da se Redsi interesuju za 20-godišnjeg fudbalera.
"Da, upoznati smo sa tim, ali nemamo ništa konkretno", rekao je Feler u opširnom intervjuu za Bild u kojem je potvrdio da u ugovoru mladog nemačkog reprezentativca s klubom iz Leverkuzena postoji i klauzula sa obeštećenje.

O sumama nije hteo, ali nemački mediji prenose da ona iznosi 12.000.000 evra.
"Svakako bi Čanova prodaja bila dobar posao sa poslovne strane. Ali gledamo stvari iz drugog ugla. Smatramo da bi Emreu dobro došla još jedna sezona u Bajeru".

Izabrane vesti

Problem bi, takođe, mogla da predstavlja i činjenica da je Emre Čan na Baj Arenu stigao iz Bajerna, koji je zadržao opciju da otkupi nazad mladog fudbalera. Takvu mogućnost imaće sve do 2015.
"Pričao sam o tome sa Karl-Hajnc Rumenigeom. I u Bajernu se slažu da bi za Emreov razvoj bilo najbolje da odigra još sezonu sa nama".

(FOTO: Action Images)


tagovi

NemackaRudi FelerPremijer ligaLiverpulEvropaEngleskaEmre ČanBajer Leverkuzen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara