"Pogodak Vudborna"
"Pogodak Vudborna"

Liverpul spreman: Igrala se deca od 17 i 19 leta (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 05.08.17. | 21:58

Izgleda da je Klop "ubo" pojačanje, Marku Grujiću poluvreme

Pogodak VudbornaLiverpul je spreman. U poslednjoj pripremnoj utakmici pred početak sezone (gostovanje Vortfordu naredne subote), ekipa Jirgena Klopa je ubedljivio savladao Atletik iz Bilbaoa na Aviva stadionu u Dablinu i nagovestila da gaji visoke ambicije u narednom izdanju Premijer lige.

Creveni su slavili 3:1, iako su igrali u mešovitom sastavu, s obzirom da na terenu nije bilo Filipea Koutinja, Džordana Hendersona, kao i sveže popvređenog Adama Lalane, kao i da su tek u drugom delu šansu dobili Sadio Mane i Džordžinjo Vajnaldum. U takvim okolnostima šansu od prvog minuta dobio je srpski internacionalac Marko Grujić i sasvim pristojno igrao prvo poluvreme kad je mesto na terenu prepustio reprezentativcu Holandije.

Izabrane vesti

Pogotke a Liverpul dali su Roberto Firmino (u 21. minutu iz jedanaesterca koji je sam izborio), 17-godišnji Ben Vudborn (59), ali se čini da navijače najviše raduje učinak Dominika Solankea. Novajlija iz Čelsija (došao bez obeštećenja) zapečatio je sudbinu Baska (pogodio Injaki Vilijams u 30. minutu) tako što je iskoristio centaršut Klavana i u 80. minutu glavom pogodio cilj. Na taj način je nastavio da oduševljava pristalice Crvenih širom sveta, ali i da se ozbiljno nameće Klopu, s obzrom da je za samo 313 minuta na terenu u ukupno osam utakmica ovog leta dao tri i namestio dva gola.

Podsetimo, Solanke ima samo 19 godina.

(FOTO: Action images)


tagovi

Dominik SolankeEngleskaEvropaLiverpulMarko GrujićPremijer ligaPrijateljske utakmiceRoberto Firmino

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara