"Zvanični sajt Liverpula"
"Zvanični sajt Liverpula"

Liverpul potvrdio: Riki Lambert se vratio kući

Vreme čitanja: 1min | pon. 02.06.14. | 12:30

Napadač potpisao dvogodišnji ugovor sa Crvenima

Zvanični sajt LiverpulaU Sautemptonu je sebi napravio ime, navijačima ušao u srce, ali u njegovom je od malena Liverpul. Riki Lambert (32) posle 17 godina lutanja se vratio kući, potpisao je profesionalni ugovor sa klubom u kojem je trenirao kao dečak. Lambert je tada najuren sa Enfilda jer su treneri smatrali da nije dovoljno talentovan, a sada je Sautempton na toj pogrešnoj proceni zaradio 4.900.000 evra.
“Ne mogu da verujem, voleo sam ovaj klub celog mog života. Otišao sam odavde pre 17 godina i nikad nisam prestao da ga volim. Uvek sam sanjao da igram za Liverpul, ali sam mislio da je šansa za to prošla. Znam koliko je Liverpul veliki klub – i to mi mnogo znači”, rekao je bivši napadač Sautemptona.

Napadač reprezentacije Engleske je potpisao ugovor sa Crvenima na dve godine, a uprkos ciničnim komentarima dežurnih kritičara Brendan Rodžers je najavio da ih Lambert neće provesti na klupi.

Izabrane vesti

Lambert je napisao pismo navijačima Svetaca u kojem se zahvalio navijačima, igračima i trenerima, a i rekao da su sada dva kluba u njegovom srcu - Liverpul i Sautempton. Njemu sada predstoji Svetsko prvenstvo sa nacionalnim timom, a svakako da će biti mirniji na terenu jer mu se konačno ispunio dečački san.

(FOTO: screenshot liverpoolfc.com)


tagovi

SautemptonRiki LambertPremijer ligaLiverpulEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara