""
""

Lisac: Skočiću sa krova Arene ako Zvezda osvoji Evrokup!

Vreme čitanja: 2min | uto. 01.04.14. | 10:03

"Mislim da je moguće da se to mesto oslobodi i da imamo četiri predstavnika u eliti, ali Evroliga će dati zadnju reč", poručuje generalni menadžer regionalnog takmičenja

Još uvek nema preciznih informacija o tome koliko bi ABA liga imala predstavnika u Evroligi za sledeću sezonu ukoliko bi Crvena zvezda osvojila Evrokup i preko ovog takmičenja kupila ulaznicu za eltno takmičenje, ali generalni menadžer regionalnog takmičenja Roman Lisac veruje da bi to moglo da donese čak četiri predstavnika Jadranskoj ligi u eliti.

O tome bi naravno poslednju reč dali vodeći ljudi Evrolige.
"ABA liga bi trebalo da ima dva direktna predstavnika, a jednog u kvalifikacijama. Ne znam šta će se desiti ako Zvezda osvoji Evrokup i tako obezbedi Evroligu. Mislim da je moguće da se to mesto oslobodi i da imamo četiri predstavnika u eliti, ali Evroliga će dati zadnju reč. Pa ja bih se od sreće bacio sa krova Arene kada bi se to desilo!", poručio je Lisac za Blic.

Izabrane vesti

Polako se prave planovi o organizaciji Fajnal fora ABA lige, koje će se održati u Beogradskoj areni.
"Bezbenost nam je na prvom mestu, u kontaktu smo sa čelnicima Zvezde koja je domaćin turnira, a kada dođe vreme uslediće i detalji o kartama, razgovori sa policijom. Kada čovek oseti onoliku Arenu, greota je oduzeti mu pravo na spektakl."

Tenzija između klubova, pogotovo večitih rivala, dostiže vrhunac.
"Apelujem na klubove da prestanu sa prozivkama, jer je najlakše da u nekoga upreš prstom, a svako može da ima loš dan. Ne osećam da imam previše prava da se mešam u sukob Čovića i Vujoševića, ali ovo ne vodi nikuda. Ozbiljni su ljudi, umesto da tu energiju utroše na pametnije stvari, oni svesno šalju poruku koju navijači mogu shvatiti na više načina. Pretpostavljam da se neće mnogo obazirati na moje reči, ali neka se zamisle da li će osetiti krivicu ako dođe do nekih nemilih scena u i oko hale", poručio je Lisac za Blic.

(FOTO: MN press)


tagovi

Roman LisacJadranska ligaSrbijaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara