""
""

Lisac: Čović i Vujošević u meni ne mogu da pronađu partnera za vređanje!

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.04.15. | 10:10

"Nemam loša iskustva s njima. Kada god razgovaramo, to je konstruktivno, o košarci", rekao je prvi čovek regionalnog takmičenja

Generalni menadžer ABA lige Roman Lisac poručio je u intervjuu za Sport netvork da je sve maksimalno spremno za plej-of ABA lige i dodao da će sve biti učinjeno da kompletna završnice bude organizovana na najvišem mogućem nivou, ali da će za to biti neopodna i dobra komunikacija između klubova i navijača. 

Izabrane vesti

Lisac je istakao da su se na sastanku u Ljubljani složili da bi trebalo spustiti tenziju i poručio da u klubovima rade ozbiljni ljudi.
"Samo još treba da usmere navijače da se tako ponašaju. Jer ti ljudi su ogledalo kluba, njih publika gleda kao vođe i zato je vrlo bitno da oni ne podižu tenzije već da smiruju", rekao je Lisac

Dakle, mnogo toga će pre svega zavisisti od trenera Partizana Duška Vujoševića i prvog čoveka Zvezde Nebojše Čovića.
"Nemam loša iskustva sa njima. Kad god pričamo, to je konstruktivno o košarci. U meni ne mogu da pronađu partnera za vređanje. Za mene je katastrofa kada neko nekome vređa ženu ili se neko vređa zbog bolesti. Još kada se to radi na javnim mestima...".

U Beogradu bi za osam dana od 14. do 22. aprila moglo da bude pet večitih derbija. Veliki ispit za najveće srpske klubove, ali i regionalno takmičenje.
"Toliki intezitet će biti nešto novo i za Beograd. Klubovi će uraditi sve, policija je iskusna i sve će rešiti, siguran sam da će se i navijači maksimalno odgovorno ponašati. Po našim pravilima nema gostujućih navijača, ne bi trebalo da ih bude ni u polufinalu. Plej-of smo uveli zbog pritiska klubova. Znate šta je bilo prošle godina, kako je jedna lopta i nadahnuće srušilo odličnu celu sezonu nekog tima. Ova liga je 80 odsto vlasništvo klubova, oni uglavnom odlučuju. Tražili su i dobili plej-of. Beograd je grad košarke, želimo samo da sve bude super", rekao je Lisac.

(FOTO: MN press, Star Sport)


tagovi

Roman LisacFK PartizanNebojša ČovićJadranska ligaDuško VujoševićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara