""
""

Lisac: Nije lako boriti se sa duhovima sa strane

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.04.15. | 13:24

"Imaćemo danas sastanak sa predstavnicima svih klubova lige i donećemo zaključak kako ići napred. Klubovi će odlučiti o sebi i ABA ligi", poručio je alfa i omega regionalnog takmičenja

Generalni menadžrer ABA lige Roman Lisac rekao je da je zadovoljan nivoom koje je to regionalno takmičcenje ostvarilo za proteklih 14 godina.

Izabrane vesti

On smatra da je takmičenje mnogo toga dalao klubovima, igračima i menadžerima.
"Bilo je puno ''Nevernih Toma'' koji nisu verovali u Ligu. Radostan sam i ponosan na ovu sezonu, uveli smo mogućnost naknadnog video snimka za sudije koji osim nas ima samo Evroliga. To je dobro za klubove i igrače i menadžere, a najvažnije od svega je da se svih 200 utakmica prenosi i time im dajemo priliku da se reklamiraju", rekao je Lisac.

Komentarišući sukob na relaciji FIBA - ABA liga on je rekao da je u poslednje vreme plasirano puno netačnih informacija koje ne donose dobro košarci.
"Nekorektno je da se to dešava uoci završnice našeg plej ofa. To je veliko opterećenje, za nas nije lako sve organizovati i boriti se sa ''duhovima'' sa strane. Imaćemo danas sastanak sa predstavnicima svih klubova lige i donećemo zaključak kako ići napred. Klubovi će odlučiti o sebi i ABA ligi", poručio je Lisac.

Polufinalne serje između Crvene zvezde i Partizana i Budućnosti i Cedevite počinju sutra i igraju se na tri pobede po sistemu 2-2-1.

Prva utakmica između Crvene zvezde i Partizana počinje sutra u 21 sat u hali Pionir.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SrbijaRoman LisacFK PartizanJadranska ligaFK Crvena zvezdaBudućnost Podgorica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara