""
""

Lindegard: Kad nam je Gigs držao govor, svi smo se naježili! On može da postane naš Gvardiola

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.04.14. | 19:56

Iskusni čuvar mreže veruje u svog deset godina starijeg kolegu

Dolazak Rajana Gigsa na mesto trenutnog menadžera Mančester junajteda jako je oduševio sve one koji vole Đavole. Pa čak i one koji ne simpatišu klub sa Teatra snova, jer, prosto, legendu kakva je 40-godišnji Velšanin cene svi – nebitno je za koji tim navijaju.

Spasilac Rajan Gigs je već u svom prvom meču na mestu šefa struke, protiv Noriča, pokazao da poseduje ogroman potencijal, a isto tako razmišlja i deset godina mlađi saigrač, Anders Lindegard.

Izabrane vesti

Danski reprezentativac i čuvar mreže je u razgovoru za lokalne medije otkrio da Junajted trenutno ima menadžera koji bi mogao da postane novi Pep Gvardiola.
"Rajan Gigs je oduvek imao dobru saradnju sa svima, ali i profesionalnu distancu. Otvarao je usta samo kada je morao i uvek govorio jako bitne stvari. Što je najbitnije, svi su ga slušali. Lako se može reći da je ono što smo imali priliku da vidimo protiv Noriča samo nastavak fudbalske priče koju je Ser Aleks Ferguson sprovodio godinama unazad", rekao je Lindegard, a zatim nastavio:
"Govor koji nam je Rajan dao pred susret sa Noričom bio je jedan od onih od kojih vam se naježi svaka dlaka na telu. Tako nešto osetio sam samo dok sam radio sa Fergusonom. Pojedini kritičari se pitaju da li Rajan može tek tako da postane trener, ali, ja verujem u njega", zaključio je iskusni golman Đavola.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Rajan GigsPremijer ligaEvropaEngleskaAnders Lindegard

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara