"Ostojić i Vijeira"
"Ostojić i Vijeira"

Liči ovo na ozbiljnu ligu...

Vreme čitanja: 2min | ned. 06.12.15. | 18:27

"Gledam i ja tu Evropu i vidim ponekad i utakmice, pa se zapitam šta to gledam? A primaju tamo i po 500.000 evra?! Da nam je samo infrastukture i stadiona", kaže trener golmana Crvene zvezde Srđan Maksimović

Ostojić i Vijeira

Bolji tim je večeras slavio na Brdu, slažu se predstavnici oba kluba. U analizi meča treneru domaćina Zoranu Popoviću društvo je pravio trener golmana Crvene zvezde Srđan Maksimović.
“Fantastično prvo poluvreme. Publika je uživala, videla je golove i preokrete, a u drugom poluvremenu je crveni karton za domaćina prelomio meč. Ono što je Borac iskoristio pre tri dana mi smo koristili danas. Utoliko je veća pobeda, jer je Čuka veliki tim”, smatra Maksimović.

Izabrane vesti

Na pitanje da li je ovo reakcija na blamažu protiv Borca, stigao je jasan odgovor:
“Sigurno da jeste. Ekipa bez karaktera ovo ne može da uradi. Ponavljam, posebno protiv Čukaričkog. Uz njih, Borac, Radnički Niš, Vojvodina i Partizan naravno, a malo fali i Javoru, Mladosti i Voždovcu i ovo već sada liči na ozbiljnu ligu”, tvrdi izaslanik stručnog štaba jesenjeg šampiona, koji je još malo phvalio fudbal koji se igra na ovim prostorima.
“Svedoci smo da smo u roku od tri dana odigrali dve ozbiljne utakmice. Gledam i ja tu Evropu i vidim ponekad i utakmice, pa se zapitam šta to gledam? A primaju tamo i po 500.000 evra?! Da nam je samo infrastukture, stadiona... Ali, svakako treba da se piše afirmativnije o srpskom fudbalu. Liči ovo na ozbiljni ligu”, ponavio je Maksimović

Trener Brđana Zoran Popović nije bio zadovoljan izdanjem u drugom poluvremenu.
“Prelomio je gol koji smo primili u nadoknadi prvog poluvremena i crveni karton Stojkovića. Bilo je to previše za nas. Ovakve utakmice se dešavaju jednom u životu, Zvezdi i kupu pre nekoliko dana, a nama danas. Prvo poluvreme vraća fudbal u Srbiji, drugo ćemo već morati da analiziramo, kako je moguće da za celu sezonu primimo devet golova, a danas sedam”, zapitao se kormilar Čukaričkog.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star Sport) 


tagovi

Zoran PopovićSuperligasrđan maksimovićSrbijaČukaričkiFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara