""
""

Levskom preti novčana kazna i suspenzija terena zbog haosa protiv Partizana

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.11.14. | 10:01

Roman Lisac i Josip Bilić prikupljaju izveštaje o incidentima u Sofiji i poručuju da su scene nasilja neprihvatljive

Šampion Bugarske Levski biće kažnjen zbog velikog propusta i uletanja navijača na parket u meču s Partizanom u Jadranskoj ligi, a kako su najavili čelnici regionalne lige, ostaje da se vidi da li će biti samo novčana sankcija ili će biti i suspenzije terena.

Izabrane vesti

Crno-beli su u Sofiji ubedljivo slavili sa 98:66, a navijači Levskog uleteli su na teren u pauzi između prve i druge četvrtine u pokušaju da se obračunaju sa nekoliko simpatizera Partizana.
Ovo neće proći nekažnjeno. U narednih 48 sati, kada se analiziraju svi izveštaji, komesar lige će doneti odluku i kaznii Levski. Novčano ili suspenzijom dvorane, razmotrićemo, ali ovakve stvari ne smeju više da se ponove“, rekao je generalni menadžer ABA lige Roman Lisac za Blic.

Šampion Bugarske ove sezone debituje u regionalnom takmičenju, a trener Konstantin Papazov izvinio se Partizanu i čelnicima lige u ime kluba odmah posle utakmice.
Ništa ne mogu da kažem dok ne dobijem potpun izveštaj o tome šta se tačno dogodilo u Sofiji. Video sam nemile scene, ali svi učesnici tog meča moraju da mi proslede svoje viđenje celog događaja. Finansijski će sigurno biti kažnjeni, za ostalo ćemo videti“, rekao je menadžer za takmičenje ABA Lige Josip Bilić za Kurir.

Bugarska ekipa zauzima poslednje mesto u regionalnom takmičenju sa samo jednom pobedom u prvih osam kola, dok su crno-beli zahvaljujući četvrtom trijumfu skočili na šesto mesto na tabeli

(FOTO: Printscreen Youtube) 


tagovi

Jadranska ligaJosip BilićFK PartizanRoman LisacSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara