""
""

Lev saopštio spisak i ponovo "izmislio“ novog igrača! Vraćaju se Rojs i Foland

Vreme čitanja: 1min | pet. 07.11.14. | 14:05

Selektor Nemačke saopštio sastav za Gibraltar i Španiju

Selektor Nemačke Joakim Lev saopštio je spisak igrača za predstojeći kvalifikacioni meč protiv Gibraltara i prijateljski duel sa Španijom! Sada je već postalo pravilo da Lev prilikom svake objave sastava iznenadi nekim novim imenom, pa je to tako bilo i sada. 

Ovoga puta novo ime na listi je 24-godišnji levi bek Kelna Jonas Hektor, koji po potrebi može da igra i na poziciji zadnjeg veznog. On je od 2012. u prvom timu Jarčeva i za to vreme okodigrao 52 utakmice u Bundesligi, uz dva postignuta gola. 

Izabrane vesti

Posle duže vreme u tim se vraća prva zvezda Dortmunda Marko Rojs, a na spisku i rekovalescenti Hevedes, Bender i Kedira. Prvi put od maja za Manšaft će zaigrati i napadač Hofenhajma Kevin Foland. Od špiceva tu je još samo Maks Kruze iz Menhengladbaha.

Kompletan spisak - GOLMANI: Nojer, Vajdenfeler, Ziler. ODBRANA: Boateng, Durm, Ginter, Hektor, Hevedes, Mustafi, Ridiger, Rudi. SREDINA TERENA: Belarabi, L. Bender, Sami Kedira, Kramer, Kros, T. Miler, Podolski, Rojs, Širle, Gece. NAPAD: Kruze, Foland.   

(foto: Action Images)


tagovi

EvropaNemackareprezentativni fudbalspisak igrača

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara