"Stefan Sinovec - drugi mandat u dresu MZT-a"
"Stefan Sinovec - drugi mandat u dresu MZT-a"

Letos na Partizanovom pragu, danas ponovo u Skoplju: Sinovec i MZT - treći put!

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.10.16. | 13:45

Stefan Sinovec ponovo zadužio dres makedonskog šampiona

Stefan Sinovec - drugi mandat u dresu MZT-aStefa Sinovec i MZT - treća epizoda!

Srpski internacionalac rođen 1988. godine (195 cm) u četvrtak će još jednom zadužiti dres makedonskog šampiona. Nekadašnji član Vizure, Himika, Partizana, kragujevačkog Radničkog i Solnoka prošlu sezonu završio je u Krki iz Novog Mesta sa kojom je uspeo da se domogne slovenačkog Superkupa i nacionalnog Kupa.

Izabrane vesti

Sumnjiv ofanzivni potencijal pojedinaca u skopskom sastavu, kao i povrede Đorđa Drenovca i Jura Lalića primorali su Upravu da još jednom izađe na tržište u potrazi za napadački upotrebljivim igračima. U više navrata „proveren“ i finansijski dostupni Sinovec potpisaće ugovor do kraja tekuće sezone koju je MZT počeo sa dva ubedljiva poraza. 

Podsetimo, Sinovec se tokom leta spominjao kao Partizanovo potencijalno pojačanje, ali su pregovori sa ljudima iz Humske okončani na obostrano nezadovoljstvo.

Izabranici Emila Rajkovića trenutno se nalaze u Zagrebu gde će od 17 časova izaći na megdan Cedeviti, nakon čega će se Sinovec priključiti ekipi i u nedelju protiv Cibone debitovati u novoj sezoni na Jadranu.

PIŠE: Nikola Drenovac


tagovi

Stefan SinovecSrbijaFK PartizanMakedonija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara