""
""

Lesterova bomba zove se Van Persi?

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.07.16. | 19:32

Holandski napadač je na Tviteru počeo da prati fudbalere Lestera, Rijada Mareza i Džejmija Vardija, što je engleskim medijima bilo dovoljno da ga dovedu u vezu sa Lisicima

Osvajanjem titule prvaka Engleske ekipa Lestera odjednom došla u centar pažnje ostrvske, ali i evropske javnosti. To važi i sada u toku letnjeg prelaznog roka kada se mnoge imena dovode u vezu sa Lisicama trenera Klaudija Ranijerija.

Izabrane vesti

Poslednje ime u tom nizu je napadač Fenerbahčea Robin van Persi, koji je jednim svojim potezom zapalio iskru, a ona preti da se pretvori u pravi požar ne samo u Lesteru, već u celoj Engleskoj.

Holandski napadač je na Tviteru počeo da prati fudbalere Lestera, Rijada Mareza i Džejmija Vardija, što je engleskim medijima bilo dovoljno da ga dovedu u vezu sa Lisicima.

Doduše, i nedavna izjava predsednika Fenerbahčea Aziza Jildirima koji je naveo da, ako je Van Persi nezadovoljan na Bosforu, može da ide ali samo uz odgovarajuću finansijsku nadoknadu.

Van Persi je u leto prošle godine došao u Fenerbahče iz Mančester Junajteda, a za turski klub je na 45 utakmica dao 20 golova. Prethodno je proveo osam godina u londonskom Arsenalu.

Pre Lestera interesovanje da vrate Van Persija na Ostrvu pokazali su Vest Hem i Kristal Palas. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Van PersiTurskaPremijer ligaLester SitiHolandijaFenerbahčeEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara