"Vud"
"Vud"

Lester demolirao Blekburn, Hadersfild se gostio protiv Barnlija

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.02.13. | 22:45

Lisice apsolutno dominirale protiv Roversa i ubedljivo slavile rezultatom 3:0, Džejms Von golom u drugom poluvremenu srušio Barnli

Vud

Fenomenalnom igrom u prvom poluvremenu Lester je savladao Blekburn rezultatom 3:0 (2:0).

Izabrane vesti

Lisice su povele golom Krisa Vuda u 29. minutu. Sjajno se napadač Lestera snašao u šesnaestercu i glavom matirao golmana Blekburna Kina. Na 2:0 povisio je Heri Kejn posle kornera koji je izveo Ben Maršal u 42 minutu. Konačan rezultat postavio je Endi King u nadoknadi vremena. Gosti su tokom čitavog meča bili inferiorni u odnosu na Lisice koje su ovom pobedom prišli na samo pet bodova zaostatka za mestom koje direktno vodi u Premijer ligu. Trenutno su peti sa 57 bodova. Blekburn je posle ovog poraza pao na 11 mesto sa 45 osvojenih bodova.

Porazom kod kuće od Hadersfilda rezultatom 1:0 (0:0) Barnli je neprijatno iznenadio svoje navijače. Strelac gola odluke bio je Džejms Von u 55. minutu. Napadač Hadersfilda, koji je došao na pozajmicu iz Noriča, odlično je reagovao u petercu i ubacio loptu u mrežu. Domaći tim je pokušavao da se vrati u meč, imao skoro duplo više šuteva ka golu, ali na kraju nisu uspeli da savladaju Aleksa Smitisa. Hadersfild je uspeo malo da se odmakne od timova koji se bore za opstanak. Sa 41 osvojenim bodom zauzimaju 18. poziciju dok je Barnli pao za jedno mesto i trenutno su 13 sa 44 boda.

 

Bolton je, na svom terenu, očekivano savladao Piterboro koji nikada do sada nije uspeo da slavi na Ribok stadionu. Strelac gola odluke bio je Krejg Dovson već u petom minutu. Bolton se ovom pobedom popeo na 10. mesto sa 45 bodova dok je Piterboro ostao zakucan za dno tabele sa 33 boda.

 

Čempionšip – odloženi mečevi 29. kola:

Barnli – Hadersfild 0:1 (0:0)
/Von 55/

Lester – Blekburn 3:0 (2:0)
/Vud 29, Kejn 42 King 90/

 

Bolton – Piterboro 1:0 (1:0)
/Dovson 57

(Foto: Action Images)

 


tagovi

Barnliblekburn logoČempionšipEngleskaEvropaHadersfildHadersfild TaunLesterLester Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara