""
""

Lešnjak zadovoljan: Pola sata izuzetnog angažovanja

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.04.16. | 18:23

„Jako teška utakmica, imali smo za protivnika ekipu koja dobro igra u polju. Znam da Džimi (Marić) kao trener gaji “igru”. Mislim da će u njegovom radu i to uskoro doći”, rekao je strateg Brđana

Trener Čukaričkog Milan Lešnjak bio je zadovoljan što je njegov osvojio tri izuzetno važna boda i osigurao najmanje treće mesto pred početak plej-ofa.

Izabrane vesti

Brđani ponovo nisu blistali, ali su uspeli da slome otpor čvrste ekipe Novog Pazara, koju do kraja sezone očekuje grčevita borba za opstanak u elitnom rangu.
„Jako teška utakmica, imali smo za protivnika ekipu koja dobro igra u polju. Znam da Džimi (Marić) kao trener gaji “igru”. Mislim da će u njegovom radu i to uskoro doći. Bila je ovo dobra utakmica, pohvalio bih svoje igrače, prvih pola sata su bili izuzetno angažovani u igri. Ima tu novih igrača, kojima treba vremena da dostignu željeni nivo. Čestitam i jednom i drugom timom na dobroj partiji”, rekao je

Strateg Novog Pazara Zoran Marić smatra da je loša realizacijA još uvek najveći problem za njegov tim.
“Nadali smo se da ćemo izvući jedan bod, ali imali smo naspram sebe izuzetno kvalitetnu ekipu. U drugom poluvremenu smo imali terensku inicijativu, ali ništa više od toga. Teško je igrati ako niste u stanju da ugrozite gol protivnika. Bilo je pojedinih šuteva sa distance, a kada se sve sabere i oduzme – zaslužena pobeda Čukaričkog. Mi smo drugačiji tim kod kuće, ali nama je problem realizacija. U poslednjem kolu dočekujemo Radnik i nadam se da ćemo se poboljšati u tom segmentu”, rekao je Marić.

(foto: MN Press)


tagovi

Zoran MaricSuperligaSrbijaMilan LešnjakČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara