"Lerma u duelu sa Mesijem"
"Lerma u duelu sa Mesijem"

Lerma razbio maler, Levante pobegao sa dna! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.12.15. | 22:27

Premijernim golom kolumbijskog veziste, klub iz Valensije odneo bod sa gostovanja u Kataloniji

Lerma u duelu sa Mesijem

Džeferson Lerma je konačno razbio maler i postigao prvi gol za Levante! Kolumbijski vezista koji je prošlog leta došao u Levante iz Atletiko Hulije postigao je večeras jedini gol za tim iz Valensije na gostovanju Espanjolu koji su pobegli sa dna i prepustili fenjer Las Palmasu.

Izabrane vesti

Lerma je u šestom minutu pokazao njuh za gol kada je izvršio pritisak na Espanjolovog štopera Roka, oteo mu loptu i izašao sam pred golmana domaćih, a onda mu nije bilo teško da završi posao. Imao je Levante ubrzo posle toga dobre prilike preko Dejversona, Kaiseda, Navara da duplira prednost, ali nije imao sreće. Sjajno prvo poluvreme su odigrali gostujući fudbaleri i prava je šteta što nisu i sa ubedljivijim vođstvom otišli na veliki odmor.

A onda je trener Espanjola Serhio povukao ključni potez. Umesto neprimetnog Asensija, uveo je u igru Đerara Lopeza koji mu se već posle deset minuta na terenu odužio golom kada je sačekao loptu na drugoj stativi i uklizao za izjednačenje. Olakšanje za startega Serhija s obzirom da je Moreno prvi igrač koji je ušao sa klupe ove sezone i postigao gol za Espanjol.

U nastavku su viđene prilike na obe strane, a čini se da više razloga za žaljenje imaju gosti koji su promašili već broj dobrih prilika.  

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaPrimeraLevanteEvropaEspanjolĐerar MorenoDžeferson Lerma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara