"Barbara Berluskoni"
"Barbara Berluskoni"

Lepa Barbara zavodi red u Milanu!

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.11.13. | 13:07

Ćerka Silvija Berluskonija planira da vrati Rosonere na staze stare slave, uz pomoć Paola Maldinija i Demetrija Albertinija

Barbara Berluskoni

Posle 11 kola u Seriji A lider Roma ima 31 bod, a slavni Milan nalazi se tek na 11 mestu i sakupio je neverovatnih 19 poena manje od Vučice!

Izabrane vesti

Situacija u taboru Rosonera je više nego alarmantna, i neko mora da zavede red, a taj neko je, tvrde italijanski mediji, Barbara Berluskoni!

Lepa, 29-godišnja ćerka Silvija Berluskonija, alfe i omege Milana, trenutno se nalazi u bordu direktora kluba, ali planira da preuzme veća ovlašćenja i odgovornost i povuče drastične korake kako bi se klub, u koji njena familija ulaže decenijama, vratio na staze stare slave.

Italijani tvrde da će se Barbara prvo zahvaliti na saradnji aktuelnom potpredsedniku Adrijanu Galijaniju, čoveku koji je sve vreme bio desna ruka Silvija Berluskonija i jedan je od najuticajnijih ljudi u italijanskom fudbalu, ali i treneru Masimilijanu Alegriju. Barbara planira da kao prvog saradnika angažuje Klaudija Fenučija, uglednog stručnjaka, koji ima veliko iskustvo iz Rome, a funkcije bi trebalo da zauzmu i nekadašnji asovi Rosonera Paolo Maldini i Demetrio Albertini, što će sigurno naići na odobravanje navijača.

(Foto: Action Images) 


tagovi

Barbara BerluskoniEvropaItalijaMasimilijano AlegriMilanSerija ASilvio Berluskoni

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara