"Leonardo"
"Leonardo"

Leonardo ide u Mec, Partizanu 4.200.000! tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.08.17. | 07:51

Ekskluzivnu informaciju donosi Sportski žurnal

LeonardoNi Al Ain, ni Al Ahli, ni Al Nasr, već Mec! Sportski žurnal u današnjem izdanju navodi da je Partizan prihvatio ponudu francuskog prvoligaša i da će se Leonardo preseliti na stadion Sen Simforijen za obeštećenje od 4.200.000 evra!

Leonardo ne igra protiv Olimpijakosa

Izabrane vesti

Sportski žurnal dalje navodi da će polovina od te sume, dakle 2.100.000 evra, odmah leći na račun crno-belih, dok će ostatak ići na rate.
"Partizan je doneo odluju da proda Brazilca. Čini se, jedinu logičnu u ovom trenutku: Leonardo ’grebe’ svim silama da napusti Humsku, u rukovodstvu su izgubili strppljenje za njegove bubice", navodi Sportski žurnal i podseća da je Mec nedavno Renu prodao 19-godišnjeg Ismaila Sara za čak 17.000.000 evra (pojedini mediji tvrde da je u pitanju okruglo 20.000.000) te da mu izdatak za Leonarda ne predstavlja poseban problem.

MOZZART KVOTE
Olimpijakos - Partizan
1 (1,55); X (4,00); 2 (6,35)

Prošlu sezonu, Mec je sa Milanom Biševcom kao komandantom odbrane završio na 14. mestu u Ligi 1.  Leonardo je sa Partizanom bio prvak Srbije, ali je rešio da dobre igre naplati transferom u inostranstvo. Činilo se da će na Bliski istok, ali je zapad Evrope ipak bio primamljivija opcija. Posebno za Leonardovu suprugu. Rastanak se čini izvesnim.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanLiga 1Leonardo da Silva SouzaFrancuska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara