"Goran Lazarević"
"Goran Lazarević"

Lazarević izdržao pet kola u eliti - Radnik smenio trenera uoči susreta sa Zvezdom

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.08.16. | 20:29

Treća rokada u Superligi

Goran LazarevićPet od ukupno 37 kola iza nas i već treća trenerska smena u Superligi. Goran Lazarević podneo je ostavku na mesto trenera Radnika posle remija od Borca (1:1), a uprava surduličkog superligaša prihvatila, pa je saradnja sporazumno raskinuta.

Kako se navodi u saopštenju Radnika...
"Po završetku utakmice, zajedničkim stavom Lazarevića i uprave kluba izkazano je nezadovoljstvo na rezultate Radnika ostvarene u nekoliko prethodnih kola, te i da su već na samom početku ovogodišnjeg takmičenja ugroženi takmičarski ciljevi kluba. Obzirom da se u prvi plan mora staviti osnovni cilj, a to je napredak u igri i rezultatima bez koga nije moguće postizanje željenih rezultata i plasmana, moralo se hitro reagovati.       Odluka Lazarevića, navela je ljude iz Uprave kluba na predlog sporazumnog raskida saradnje i na sednici Upravnog odbora prihvaćena je njegova ostavka".

Izabrane vesti

Radnik narednu utakmicu igra u nedelju protiv Crvene zvezde na stadionu "Rajko Mitić", a goste će predvoditi Lazarevićevi pomoćnici Nikola Stanković i Miroslav Blanuša. Lazarević je na klupu kluba iz Surdulice seo pošto je Miloš Veselinović posle uspešne sezone i plasmana u plej-ofu digao sidro i preuzeo Javor.

Podsetimo, pre Lazarevića posao u Superligi izgubili su i Ivan Tomić (Partizan) i Aleskandar Janjić (Rad).

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaRadnikGoran Lazarević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara