"Mihael Laudrup"
"Mihael Laudrup"

Laudrup odlazi iz Svonsija?

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.06.13. | 16:54

Danski trener nezadovoljan je budžetom za transfere

Mihael LaudrupBudućnost Mihaela Laudrupa u Svonsiju je nesigurna posle nesuglasica sa predsednikom kluba Hjuom Dženkinsom u vezi sa budžetom za transfere u letnjem prelaznom roku. Prošle nedelje nekadašnji danski as izjavio je da će klub teško napredovati ukoliko ne pronađe nekoliko miliona funti. On je frustriran neuspehom u nameri da angažuje svoje najvažnije mete u ovom prelaznom roku, dok Upravni odbor nema nameru da odustane od politike razumne potrošnje kojom su stigli do statusa stabilnog premijerligaša.

Primarni cilj ovo leta bio je napadač Selte Jago Aspas, ali on je već viđen u Liverpulu. Izgleda da Laudrupu neće biti odobrena sredstva dovoljna ni za alternative Pjer-Emerika Obamejanga (Sent Etjen) i Alvara Negreda (Sevilja).

Izabrane vesti

Dok se u većini izveštaja sa Ostrva navodi da će Danac i pored nesporazuma najverovatnije nastaviti posao sa Labudovima, Dejli mejl tvrdi da će Laudrup promeniti sredinu ukoliko čelnici kluba ne izađu u susret njegovim zahtevima. On bi mogao da iskoristi spor da napusi Liberti stadion pre kraja ugovora bez  plaćanja klauzule koja iznosi 10 miliona funti.

Laudrup je imao izvrsnu sezonu sa Labudovima, sa kojim je došao do prvog trofeja od kad se takmiče u engleskom fudbalu pobedom u Liga kupu, što im je donelo i plasman u Ligu Evrope. U Premijer ligi plasirali su se na devetu poziciju igrajući atraktivan fudbal.

(FOTO: Action images)


tagovi

Alvaro NegredoDanskaEngleskaEvropaIago AspasMihael laudrupPjer Emerik ObamejanPremijer ligaTransferi 2013

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara