""
""

Latino sapunica sa srećnim krajem: Arangiz potpisao za Leverkuzen

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.08.15. | 10:39

"Bundesliga je jedna od najatraktivnijih liga na svetu , a Leverkuzen jedan od vodećih timova u Nemačkoj već godinama", rekao je čileanski fudbaler

Završila se i transfer sapunica Čarlija Arangiza. Čileanski fudbaler konačno je potpisao petogodišnji ugovor sa Bajerom iz Leverkuzena, iako je prethodno imao na stolu i ponudu engleskog premijerligaša Lestera.

Izabrane vesti

Dvadesetšestogodišnji Arangiz, koji je sa reprezentacijom Čilea osvojio Kopa Ameriku prošlog meseca, stigao je do polufinala Kopa Libertadores sa brazilskim Internasionalom.
"Dugo smo radili na ovom ugovoru, sto nije bilo lako, naročito posle njegovih odličnih izdanja na Kopa Americi, kao i sa klubom", rekao je direktor Leverkuzena Mihael Šade.

Leverkuzen, koji je prošle sezone bio četvrti u Bundesligi, igra u plej-ofu za ulazak u grupnu fazu Lige šampiona protiv Lacija sledeće nedelje.
"Bundesliga je jedna od najatraktivnijih liga na svetu , a Leverkuzen jedan od vodećih timova u Nemačkoj već godinama", rekao je Arangiz.

On je dodao i da mu je njegov reprezentativni kolega Arturo Vidal govorio sve najlepše o Leverkuzenu jer je svojevremeno i sam igrao za taj klub od 2007. do 2011. godine.

(FOTO: Action Images)


tagovi

NemackaEvropaČarls AranguizBajer Leverkuzen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara