""
""

Laport se sprema za Barsu, Pujol i De la Penja katalizatori transfera

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.11.15. | 16:47

Klub iz Baskije je zahvaljujući klauzuli od 50.000.000 evra odolevao pritiscima da proda svoje najvrednije blago, ali sada se stvari drastično menjaju

U nekoliko poslednjih prelaznih rokova, Emerik Laport je jedan od najtražemnijih igrača u Evropi. Fenomenalni mladi štoper Atletik Bilbaoa je poslednjih godinu, dve bio na meti Barselone, Mančester Junajteda, Čelsija... Ali klub iz Baskije je zahvaljujući klauzuli od 50.000.000 evra odolevao pritiscima da proda svoje najvrednije blago.

Izabrane vesti

Ipak vesti koje danas stižu iz Španije govore da bi u skorije vreme nešto moglo da se promeni povodom tog pitanja. Atletikov štoper je odlučio da promeni menadžera, tako da će ga u budućnosti zastupati Barselonine legende Karles Pujol i Ivan de la Penja.

Laport ima sjajan odnos sa klubom sa San Mamesa, predsednik Urutija mu je često produžavao ugovor sa značajnim povećanjem u primanjima, ali jasno je da je mladi reprezentativac Francuske prerastao Atletik Bilbao i da je vreme za korak napred.

Činjenica da će mu savetnici biti Pujol i De la Penja stavlja Barselonu u pol poziciju, a poznato je da Katalonci već duže vreme jure supertalentovanog štopera.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaPrimeraKarles PujolIvan de la PenjaEvropaEmerik LaportAtletik Bilbao

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara