""
""

Lane odbio Zvezdu i Partizan: Večiti, hvala vam, ali ne treba mi ova tenzija

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.07.13. | 09:01

Iskusni napadač kaže da je njegov povratak u srpski fudbal nemoguć iako mu prija interesovanje Zvezde i Partizana

Očekivalo se da bi Milan Lane Jovanović mogao da bude bomba prelaznog roka, ali od odlaska iskusnog napadača u Srbiju izgleda da nema ništa. Kao slobodan igrač, postao je meta naših najvećih klubova. Prvo je trenirao sa Vojvodinom, ali je brzo odbacio mogućnost povratka u dres Lala. Potom ga je zvao Dragan Džajić u Crvenu zvezdu, ali posle obostrane razmene komplimenata između dve strane, ni taj transfer se nije ostvario. Na kraju je i Partizan pokušao da ga privoli da se u njihovom dresu vrati u srpski fudbal, ali odgovor je opet bio negativan.
“Partizan i Crvena zvezda su klubovi koje izuzetno poštujem, što sam rekao i ljudima s kojima sam razgovarao, ali moj prioritet u ovom trenutku je odlazak u inostranstvo. Interesovanje večitih rivala mi prija, jer da nije tako, dobro bih se zapitao koji je razlog što me ne zovu. Ipak, dolazak u Beograd sad je praktično nemoguć”, istakao je Jovanović u izjavi za Kurir.

Izabrane vesti

Lane nema nameru da se vraća u Srbiju i strpljivo čeka ponude iz inostranstva. Budući da je igrač bez ugovora, on može da sačeka i kraj prelaznog roka u Evropi, pa da eventualno tada potpiše za neki klub. Ranije su ga želeli Bešiktaš i Olimpijakos, potom i kineski Šangdong, ali je Antić na kraju doveo Vagnera Lava, pa je propala i ta opcija za Jovanovića.
“Želim da odem negde napolje, ali u ovom trenutku ne mogu da kažem ništa konkretno. Prelazni rok traje do kraja avgusta i spreman sam da čekam i poslednji trenutak ako treba dok ne pronađem pravu sredinu. Mnogo puta sam rekao da je povratak u srpski fudbal u domenu teorije, pa je tako i sada, a ko zna da li će se to promeniti. Imam tek 32 godine, smatram da još mogu da igram i ovo nije trenutak da se vratim. Da me neko ne shvati pogrešno, daleko od toga da imam loše mišljenje o našem fudbalu i da ga potcenjujem, ali treba mi sredina s manje tenzija”, poručio je Jovanović

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaMolan Lane JovanovićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara