"MIlan Jovanovic"
"MIlan Jovanovic"

Lane Jovanović: Odbrana Srbije je bezvredna

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.06.13. | 21:12

"Verujem u važnost statistike, a ona kaže da je Srbija izgubila od Bergije, Hrvatske, čak i od Makedonije. Protiv Belgije primili smo tri gola, u Hrvatskoj dva i jedan u Makedoniji. Katastrofa!“, ne suzdržava se Jovanović

MIlan JovanovicMilan Lane Jovanović odigrao je 44 utakmice u dresu reprezentacije Srbije, ali nijednu kod selektora Siniše Mihajlovića. Naravno, nije pozvan ni za predstojeći duel sa reprezentacije Belgije, zemlje u kojoj se potpuno afirmisao. Belgijski mediji zamolili su napadača Anderlehta da skautira Orlove pred meč na stadionu Kralj Boduen.
„Možda sada može da se kaže da je podmlađivanje išlo prebrzo“, rekao je Jovanović i upozorio Belgijance na mogućnosti Partizanovih tinejdžera Lazara Markovića i Aleksandra Mitrovića.

Najveće zvezde Mihajlovićevog tima su defanzivci Ivanović, Subotić, Kolarov, ali i pored toga Lane ne smatra da je snaga srpske reprezentacije u odbrani.
„Verujem u važnost statistike, a ona kaže da je Srbija u tom delu bezvredna. Izgubili smo od Bergije, Hrvatske, čak i od Makedonije. Protiv Belgije primili smo tri gola, u Hrvatskoj dva i jedan u Makedoniji. Katastrofa!“, ne suzdržava se Jovanović, koji će utakmicu posmatrati u svom domu u Novom Sadu .

Izabrane vesti

Ipak, nekadašnji igrač Vojvodine, Standarda i Liverpula ne misli da će Belgija lako doći do neophodna tri boda.
„Biće to neizvesna utakmica, a oba tima će igrati sa dosta rizika jer im je pobeda neophodna. prednost dajem Belgiji zbog domaćeg terena. Vaš tim je fizički spremniji, poseduje ogromno samopouzdanje, a razliku će praviti i 50 hiljada navijača“, zaključio je strelac pobedonosnog gola protiv Nemačke na prošlom Mundijalu.

(FOTO: Action images)


tagovi

Aleksandar KolarovBelgijaBranislav IvanovićEvropaKvalifikacije za SP 2014milan lane jovanovicNeven Subotićreprezentativni fudbalSiniša MihajlovićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara