""
""

Lansini kupljen za 11.500.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.03.16. | 11:59

Posle odlične partije protiv Čelsija Slaven Bilić rešio da odreši kesu i pazari mladog Argentinca

Nekada velika nada Rivera i argentinskog fudbala Manuel Lansini od danas je i zvanično fudbaler Vest Hema! Posle odlične partije protiv Čelsija i prelepog vodećeg gola učinio je da Slaven Bilić konačno prelomi i potpiše s njim na četiri plus dve godine.

Da podsetimo, Lansini je na Apton park stigao prošlog leta na pozajmicu iz Al Džazire, a taj klub pristao je da ga proda za 11.500.000 evra Čekićarima. 

Izabrane vesti

Igrajući za River Manuel Lansini privukao je pažnju mnogih velikana evropskog fudbala, da bi 2014. na zaprepašćenje mnogih odlučio da ode u Ujedinjene Arapske Emirate u transferu vrednom 7.500.000 evropskih novčanica. Došavši u Englesku, mladi Argentinac oživeo je karijeru, pa se za njega ponovo raspituje fudbalska elita. To je sasvim sigurno zaslužio posle sedam golova i tri asistencije na 24 zvanične utakmice ove sezone. 

Ipak, Vest Hem je prvi reagovao i tako nastavio najavljenu akciju zadržavanja kostura tima za iduću sezonu. Pre Lansinija novi ugovor sa klubom iz Londaona potpisao je Kujate, a u planu je da to učine i Paje, Antonio, Nobl...

(foto: Action Images)


tagovi

Slaven BilićPremijer ligaManuel LanciniEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara