""
""

Lampard pred vratima Galaksija

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.01.13. | 10:17

Posle samo dva meseca od odlaska Dejvida Bekama, klub iz Los Anđelesa dovodi novu fudbalsku zvezdu u svoje redove

 

Izabrane vesti

Vezista Čelsija, Frenk Lampard postigao je načelan dogovor sa  Los Anđeles Galaksijem tvrdi izvor blizak igraču.  Potparol Plavaca nije potvrdio, ali takođe ni negirao ovu vest dodajući da je Brus Arena, menadžer Galaksija, javno priznao da je zainteresovan za legendu Čelsija.

Lampard će se najverovatnije pridružiti Los Anđelesu odmah po završetku sezone u Engleskoj. Obzirom da mu tada ističe i ugovor Galaksi neće platiti nikakvo obeštećenje za njega.

Uprkos tome što ima 34 godine Lampard je bio jedan od vodećih igrača tima iz Londona ove sezone. Odigrao je 14 utakmica za Plavce i postigao sedam golova. U 584 utakmice u Engleskoj postigao je 194 pogotka što ga čini vodećim strelcem na poziciji centralnog veznog u istoriji Premijer lige.

Tokom priprema Čelsija U Severnoj Americi pročlog leta, Lampard je izjavio da bi voleo da igra u MLS liga ali je priznao da čeka da vidi hoće li mu Čelsi ponuditi novi ugovor.
„Nisam siguran o budućnosti u MLS ligi. Imam još jedinu godinu ugovora sa Čelsijem i važna sezona je pred nama. Na Čelsiju je da odluči da li će pričati sa mnom o produžetku saradnje i tada ja ću razgovarati prvo sa njima“, izjavio je tada Lampard.

Ostaje da se vidi da li će Premijer liga ostati bez jednog od najboljih majstora ove igre, a Čelsi bez legende kluba.


tagovi

bekam la galaksiČelsiEngleskaEvropaPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara