"Radost Novosađana"
"Radost Novosađana"

Lale uživaju na vrhu Superlige: Prvo da padne Sloboda, pa tek onda razmišljamo o Partizanu

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.10.14. | 09:41

"Trenutno nam je utakmica sa Užičanima najbitnija, a neke odluke za taj duel, po pitanju izbora igrača, u direktnoj su vezi sa gostovanjem crno-belima", rekao je Zoran Marić

Radost Novosađana

Novosadska Vojvodina je poklon Partizana u Jgodini dočekala raširenih ruku, pa sada barem do srede može da se šepuri na liderskoj pozicije Jelen Superlige. Lale po mnogima igraju trenutno najbolji fudbal u elitnom rangu srpskog fudbala, što će već naredne nedelje pokušati da potvrde u Humskoj, kada ih očekuje direktan okršaj sa crno-belima za lidersku poziciju.

Izabrane vesti

Izabranici Zorana Marića pucaju od samopouzdanja, ali tvrde da su čvrsto na svojim nogama, kao i da trenutno razmišljaju isključivo o utakmici sa Slobodom u Kupu Srbije, koja ih očekuje u sredu.
"Trenutno nam je utakmica sa Slobodom najbitnija, a neke odluke za taj duel, po pitanju izbora igrača, u direktnoj su vezi sa gostovaljem Partizanu. Jasno je da respektujemo Užičane, ali jednako tako smo primorani da napravimo rotacije u timu, kojima svakako neću oslabiti ekipu. Imamo mi igrača koji se nameću, izgaraju na treninzima i kontrolnim mečevima i po svemu zaslužuju šansu da potvrde formu. Šta više, oni su nam neophodni da u finišu jeseni izdžimo ritam koji smo nametnuli i da preuzmu ulogu fudbalera koji su izneli teret dve trećine ove sezone. Jer preostalo nam je još pet veoma značajnih i teških duela", rekao je Marić, a prenosi Sport.

Lale su u prvih 10 kola zabeležile osam pobeda i po jedan nerešen rezultat i poraz, pa s punim pravom imaju velika očekivanja pred važne mečeve u finišu jesenjeg dela sezone.

(FOTO: MN press)


tagovi

SrbijaSuperligaFK VojvodinaZoran Marić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara