""
""

Lalatovićeva poruka komšijama: Prestanite da pljujete srpski fudbal i pričate kako ste pošteni!

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.04.15. | 12:17

„Svaku našu utakmicu su komentarisali na ovaj ili onaj način, a posle pričaju kako su sami protiv svih“, rekao je trener Crvene zvezde

Borac na travi, Partizan u mislima. Tako nekako bi moglo da se opiše stanje u Ljutice Bogdana uoči sutrašnjeg duela sa čačanskim Zebrama (17.00). Crveno-beli su izgubili dragocene bodove protiv Novog Pazara, a post festum tog meča mogao bi da poremeti ravnotežu crveno-belima.

Trener Nenad Lalatović izjavom da je neko srećan zbog poraza Zvezde zapalio je fitilj koji i da "Ne bih da komentarišem izjave gospodina Vučelića jer ne znam koliko se razume u fudbal. Svaku našu utakmicu su komentarisali na ovaj ili onaj način. Nismo ludi, svi znamo odakle dolaze te izjave. Ispalo je da je svaka naša pobeda prljava. Ja volim Zvezdu i braniću je. Niko ne priča o propustima na njihovim mečevima. Ne priča se toliko o njihovom golu protiv Voždovca, penalu protiv Radničkog i igranju rukom Babovića kod gola protiv Jagodine“, rekao je trener Crvene zvezde.

Izabrane vesti

Osvrnuo se Lalatović i na izjavu šuraka Stefana Babovića koji je nedavno istakao da Partizan prolećnu sezonu igra sam protiv svih.
„ Pričaju kako su sami protiv svih. A kada pobede - to je uvek zasluženo, a kada mi pobedimo - uvek nam je neko pomogao. To nije dolazilo od ekipa iz donjeg doma nego od onih koji su kiksirali. Mi to nismo radili, gledamo sebe, ali kada me pitaju iskreno odgovorim. Pritom, to pljuvanje našeg fudbala nam samo šteti, jer ko će onda da kupuje naše igrače? Nadam se da se više neće o tome pričati jer se pokazalo da nije tačno".

Crvena zvezda je u jesenjem delu sezone teškom mukom savladala Borac. Čačani dolaze u Beograd rasterećeni, a Lalatović očekuje reakciju ekipe posle dešavanja u Novom Pazaru.
"Neće biti lako jer je Borac većinu bodova osvojio na strani. Imaju sjajnu kontru i polukontru. Ali mi pravo na grešku nemamo. Pet bodova razlike je i onako mnogo. Nadam se da će se u četvrtak videti da sam uspeo da dignem ekipu posle poraza. Pokušaćemo da budemo agresivni, iako će naš veliki teren verovatno i njima odgovarati za kontre. Bitno je da prvu ili drugu šansu iskoristimo. Biće promena u našoj ekipi, najverovatnije dve", jasan je Lalatović.

Pravo igranja na sutrašnjem meču nema Aleksandar Katai. Njega će najverovatnije zameniti Miloš Bosančić.

(Foto Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaNenad LalatovićMiloš BosančićMilorad VučelićEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara