"Bosančić i Lalatović"
"Bosančić i Lalatović"

Lalatović demantuje: Bosančić nije otišao sa treninga! Orlandić kao Falkao

Vreme čitanja: 2min | pet. 15.05.15. | 14:12

Trener Crvene zvezde negirao da je na treningu došlo do sukoba sa iskusnim vezistom i osvrnuo se na promašaje korpulentnog Crnogorca

Bosančić i LalatovićIzgledalo je kao da je bure baruta eksplodiralo. Ali ispostavilo se da je informacija Večernjih novosti o sukobu Miloša Bosančića sa Nenadom Lalatovićem i odlasku ovog prvog sa treninga – neistinita. Tako barem tvrdi šef struke crveno-belih, koji tvrdi da nije imamo nikakav konflikt sa iskusnim vezistom.
"Baš tražim tog gospodina koji je pisao, da pitam šta je on to video? Ali očigledno ga boli stomak pa nije došao. Žao mi je zbog toga, možda se tako piše po nečijoj naredbi. Uostalom, ovde pored mene je Marko Petković, koji može da vam kaže kakva je atmosfera na treninzima i u ekipi", poručio je Lalatović na konferenciji za novinare uoči duela sa OFK Beogradom u 29. kolu Superlige.
"OFK Beograd je uz Rad najprijatnije iznenađenje Superlige. Moramo da damo sve od sebe da zadržimo drugo mesto", dodao je trener Zvezde.

O samoj utakmici sa Romantičarima se međutim najmanje pričalo. Rane od poraza u susretu sa fenjerašem Radničkim iz Kragujevca još su sveže.
"Nije fraza - sve nas je sramota. To je bio loš dan, ali alibi za tako nešto ne smemo da tražimo. Sramota je i svi smo svesni da smo izgubili od poslednjeg na tabeli", sumirao je Lalatović utiske sa utakmice u kojoj je njegov tim pokazao jednu od najgorih partija u sezoni.

Izabrane vesti

U opšte sivilo se utopio i Petar Orlandić, koji je promašio nekoliko zicera.
"Dešava se da se fudbaleri teško uklope. Falkao je primer da je i velikim igračima nekada teško da se uklope u novu sredinu. Orlandić je tek došao i siguran sam da je želeo najbolje, ali desilo se to što se desilo. Koliko su mu teško pali promašaji, svedoče i njegove oči posle utakmice. Bile su pune suza", branio je Lalatović korpuletnog Crnogorca.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaPetar OrlandićNenad LalatovićMiloš BosančićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara