"Davi Zelke"
"Davi Zelke"

Lajpcigova zabluda - 12.000.000 za Zelkea?

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.04.17. | 11:05

Verder nudi spas, ali ne i toliko novca

Davi ZelkeBio je jedan od najtraženijih mladih špiceva u Nemačkoj, a svi znamo kakva je tamo konkurencija. Ali selidba u Lajcpig ispostavila se kao katastrofalan izbor. Davi Zelke se potpuno izgubio na istoku Nemačke. Talenat koji je samo čekao da zasija, sada bi mogao da - ispari.

Verder nudi spas. Želi da vrati 22-godišnjeg fudbalera u Bremen. Zelke sigurno bi imao ništa protiv. Ove sezone je odigrao manje od 400 bundesligaških minuta i postigao samo dva gola. Drugi grad, drugi klub, mnogo jača konkurencija, odlična sezona Tima Vernera... Ništa mu od toga nije prijalo.

Izabrane vesti

Lajcpig je takođe voljan za rastanak. Odnosi su pokvareni preko granice popravka. Ali Lajcpig nije nalik klubovima pod patronatom “pijanih milionera“, iako jeste klub milionera. Tamo se ne razbacuju novcem, pa sada traže 12.000.000 evra za Zelkea.

Iako su ga pre samo godinu dana kupili za 8.000.000 evra. I nikako mu nisu podigli cenu. Bar ne fudbalskim argumentima. Verder tu sumu neće platiti. Možda hoće Italijani. Pojedini mediji spekulišu da se interesuju i Roma i Fjorentina. Za sada ipak nema potvrde.

(FOTO: Action Images)


tagovi

VerderNemackaEvropaDavi Zelke

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara