""
""

Kuzeloglu potpisao na četiri godine za Partizan: Klub s velikom tradicijom i jednim od najboljih trenera u Evropi!

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.09.14. | 14:36

Klub iz Humske potvrdio da je parafirao saradnju s mladim Grkom, koji će nositi broj sedam na dresu

Kao što je sinoć i najavljeno, mladi grčki reprezentativac Janis Kuzeloglu će karijeru nastaviti u Partizanu. Klub iz Humske je danas potvrdio obno što je juče “izletelo” bivšem kapitenu Žofriju Lovernju. Kuzeloglu je potpisao četvorogodišnji ugovor sa šampionom Srbije.

Izabrane vesti

Janis Kuzeloglu ima 19 godina, visok je 206 centimetara i igra na poziciji krila, a u novom klubu nosiće dres sa brojem sedam. On je prethodno proveo dve nedelje na probi u Partizanu, nakon kojih je zadovoljio kriterijume trenera Duška Vujoševića. Kuzeloglu je bio član mlade reprezentacije Grčke na Evropskom prvenstvu u Grčkoj, gde je prosečno beležio 0,8 poena i 1,5 skokova. Prethodno je nastupao za prestižnu grčku akademiju Madulidis. Novi krilni igrač kluba iz Humske odabrao je broj sedam koji će nositi na dresu srpskog šampiona.
"Veoma sam srećan što sam postao igrač Partizana. To je veliki klub sa dugom tradicijom i odličnim trenerom. Duško Vujošević je jedan od najboljih trenera Evrope i svakako jedan od razloga zašto sam odlučio da svoju karijeru nastavim u Srbiji, braneći boje velikog Partizana. Trudiću se da igram najbolje što mogu, vredno ću raditi na svakom treningu i dati sve od sebe za tim", rekao je Janis Kuzeloglu, krilo Partizana NIS.  

Partizan je pre Kuzeloglua doveo Andreju Milutinovića

(FOTO: KK Partizan)


tagovi

Jadranska ligaJanis KuzelogluFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara