""
""

Kuva u Dinamu uoči meča sa Juventusom: Ćoriću, izbačen si!

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.09.16. | 09:43

Najvredniji igrač Modrih neće biti akter večerašnjeg meča

Kuva u Dinamu uoči večerašnjeg duela sa Juventusom. Privremeni trener Modrih Željko Sopić odstranio je iz ekipe možda i najboljeg igrača zagrebačkog kluba Anta Ćorića.

Jedan od najvrednijih balkanskih igrača, koji je bio u planovima Pepa Gvardiole, večerašnji duel pratiće s tribina Mamksimira. Svojevrsna kazna za mladog igrača za slabu partiju protiv Lokomotive.

Izabrane vesti

Ceo slučaj isplivao je u javnost preko Fejsbuka. Na toj društvenoj mreži Ćorić se obratio navijačima:
„U životu svi sanjamo, težimo da nam se snovi ostvare. Moj život, moj san jeste fudbal - njemu sam posvetio svaki delić svoga života to će tako i ostati! Odricanje, rad, trening i trud deo su svakodnevice koja me čini srećnim. Znam da sam kao javna osoba i profesionalac možda i uzor mnogim dečacima koji takođe sanjaju da jednog dana postanu fudbaleri, ali nažalost do ostvarenja sna je težak put. Žao mi je što sutra neću moći da istrčim pred puni Maksimir - trenutak koji čekam od kada sam došao u klub, teško je i kada znaš da nisi pozvan na utakmicu, ali za moj Dinamo i uz momke do kraja!! Momcima sutra želim dobru utakmicu, da srcem odigraju onako kako oni najbolje znaju, a ja ću pričekati i taj dan da pred prepunim Maksimirom igram za svoj Dinamo“, napisao je Ćorić.

POGLEDAJTE KVOTE ZA DUEL DINAMA I JUVENTUSA


tagovi

Liga šampionaHrvatskaEvropaDinamo ZagrebAnte Ćorić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara