""
""

Krvava osveta koja se čekala dve godine: Navijači Slaska u Mančesteru napravili sačekušu pristalicama Sevilje! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.10.15. | 20:06

U centru Mančestera je bilo žestoko, letele su stolice i flaše, bilo je povređenih i rasečenih glava, a prema izveštaju policije uhapšena su trojica poljskih huligana koja su na sebi imala obeležja kluba iz Vroclava. Oni su odbili da razgovaraju sa policijom

Navijačka osveta u Mančesteru uoči meča između domaćeg Sitija i Sevilje u Ligi šampiona. Zanimljivo u njoj nisu učestvovale pristalice engleskog kluba, već su glavni inicijatori incidenta u centru grada bili navijači poljskog Slaska, koji su na Ostrvo stigli kako bi se osvetili pristalicama španskog kluba za nemile scene u Sevilji 2013. godine.

Izabrane vesti

Tada je oko 30 navijača Sevilje priredilo "doček" navijačima Slaska, kojih je navodno bilo 18, pa su ostali bez svih navijačkih obeležja. Poljaci to do dan-danas nisu zaboravili, a pošto na evrosceni nisu bili u prilici da se sastanu sa daleko moćnijim rivalom, rešili su da "pravdu" potraže na nekom gostujućem terenu.

U centru Mančestera je bilo žestoko, letele su stolice i flaše, bilo je povređenih i rasečenih glava, a prema izveštaju policije uhapšena su trojica poljskih huligana koja su na sebi imala obeležja kluba iz Vroclava. Oni su odbili da razgovaraju sa policijom.

(FOTO: Screen shot)


tagovi

ŠpanijaSeviljaMančester SitiLiga šampionahuliganizamhuliganiFK Slask VroclavEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara