"Aleksandra Krunić"
"Aleksandra Krunić"

Krunićeva ruši Tokio

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.09.17. | 10:12

Srpska teniserka na turniru u Japanu igra meč četvrtfinala protiv domaće igračice Na drugoj strani sveta, u Kvebeku na terenu Lusi Safarova, Viktorija Golubić...

Aleksandra KrunićDok se muški deo tenisa ili odmara ili priprema za obračune polufinala Dejvis kupa (15-17. septembar), decojke nastavljaju sa borbama i nakon US opena. Istina, one najbolje se takođe odmaraju, dok ostatak karavana radi li radi. A zahvaljujući njima i danas imamo prilika da stavimo tenis na tiket. A da bi vam bilo što lakše predložićemo vam tri para i tri igre.

GOLUBIĆ - VIKERI
TS 3, KVOTA 2,29
 

Izabrane vesti

Krećemo od turnira u Kvebeku (tvrda podloga, 250.000 $) gde prvi meč dana igraju Viktorija Golubić i Sašia Vikeri. Švajcarkinja našeg porekla je osma nositeljka i favorit u ovom meču, mada bi dve godine mlađa Amerikanka mogla da prođe u četvfinale gde protivnicu čeka iskusna Nemica Tatjana Marija. Golubićeva i Vikeri nikada do sada nisu igrale međusobno, ali ako se gleda  šta su uradile u prošlom periodu, valjalo bi rizikovati i igrati na 22-godišnju Vikeri. Ili pak probati da će doći TRI SETA pre svega, zbog dobre visoke kvote -  2,29

SAFAROVA - KENIN
HS 1 (-1,5), KVOTA 1,45

Drugi meč iz Kanade, koji nam je skrenuo pažnju je jedan fiks. Duel 18-godišnje Amerikanke Sofije Kenin i daleko poznatije Lusi Safarove. Prvi međusobni, naravno. Favorit je jasan, pa je i kvota niža, te je red da potražito drugu igru. A gledajući Sofijine rezultate sa US opena, gde ju je u trećem kolu zasutavila Marija Šarapova, daje nam nadu da bi ovaj meč mogao da potyaje, A to znali ili veći broj gemova ili tri seta.

KRUNIĆ - KATO
UG VIŠE (20,5), KVOTA 1,95
 

Na drugoj strani Pacifika, od ponedeljka naša prva teniserka, Aleksandra Krunić probaće da se probije u polufinale turnira u Tokiju koji se igra u zatvorenom na tvrdoj podlozi za nagradni fond od četvrt miliona dolara. Protivnica joj je domaća igračica, malo poznata Miju Kato. Naša teniserka je veliki favoerit, ali deluje da se njena protivnica, trenutno  171. igračica sveta, nalazi u odličnoj formi. A to znači veliku borbu, ali i pobedu naše igračice.

(foto: Action Images, wta)

 


tagovi

Aleksandra KrunićJapanKanadaLusi SafarovaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara