""
""

Kros i 120.000.000 evra za Pogbu?! Pre će biti obrnuto - Toni je najbolji na svetu!

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.06.16. | 15:35

Tako bar misli brat nemačkog asa, Feliks

Evropsku fudbalsku javnost ozbiljno je uzburkala Juventusova poruka Realu po pitanju eventualnog transfera Pola Pogbe u redove važećeg prvaka Evrope - 120.000.000 evra plus Toni Kros. 

Izabrane vesti

Ako pitate Feliksa Krosa, mlađeg brata daleko poznatijeg asa Kraljevskog kluba, njega je prilično iznenadila ovakva ponuda Stare dame, pošto smatra da bi trebalo da bude obrnuto - da Juventus plati basnoslovnu sumu novca i prosledi Pola Pogbu za usluge nemačkog reprezentativca.
"Nema dileme – Toni Kros je najbolji na svetu na svojoj poziciji. Zaista me je jako iznenadila vest koju sam pročitao, jer ipak mislim da bi trebalo da bude drugačije", rekao je sadašnji fudbaler Uniona iz Berlina. 

Toni Kros je bio igrač od vitalnog značaja u trijumfu Nemačke nad Ukrajinom (2:0), pošto je prosledio 102 dodavanja, uz 94 odsto uspešnosti. Ne treba zaboraviti ni da je bio asistent kod prvog gola na meču, kada je uposlio Škodrana Mustafija sa velike udaljenosti. 

Ipak, da li uopšte ijedan fudbaler na planeti vredi 120.000.000 evra? Plus, još jedan igrač koji vredi gotovo upola manje...

(FOTO: Action Images)


tagovi

Toni KrosŠpanijaSerija AReal MadridPrimeraPol Pogbaletnji prelazni rok 2016JuventusItalijaFeliks KrosEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara