"Kristijano Ronaldo VS živi zid Bajerna"
"Kristijano Ronaldo VS živi zid Bajerna"

Kristijano „neko mi je pomerio nišan“ Ronaldo

Vreme čitanja: 1min | čet. 05.03.15. | 15:05

Portugalski as nije uspeo da postigne pogodak iz slobodnog udarca za Real Madrid iz čak 51 vezanog pokušaja! Kada će doći kraj crne serije?

Kristijano Ronaldo VS živi zid BajernaNema sumnje da je Kristijano Ronaldo majstor kakav se retko rađa. Nema sumnje i da je Portugalac jedan od najboljih strelaca u istoriji fudbala. Takođe, nema ni sumnje da je u nekim segmentima precenjen...

Ne slažete se? Pa da vas odmah demantujemo - lider Real Madrida nije uspeo da postigne pogodak iz slodobnog udarca za svoj tim iz čak 51 vezanog pokušaja! Od toga je 14 šuteva otišlo van okvira gola, 16 su zaustavili golmani ili okvir gola, dok je 21 završilo u živom zidu! Zastrašujuće slab učinak, mora se priznati.

Izabrane vesti

Verujemo da to ipak nije poremetilo njegov neuništivi ego, te će sigurno nastaviti da pokušava dok ga konačno ne „ubode“. Mada, možda bi pre toga trebalo da ode na obuku kod našeg Mihe, ili čuda iz Turske, Mehmeta Ekićija, nezaustavljivog bombardera iz Trabzonspora. Ili je konačno došlo vreme da nekom od kolega iz ekipe dozvoli da pokuša i on. Rezultat će, u najgorem slučaju biti isti. 

Podaci preuzeti od Winner Sports.

(foto: Action Images)


tagovi

TurskaTrabzonSuper ligŠpanijaSiniša MihajlovićReal MadridPrimeraPortugalMehmet EkićiKristijano RonaldoEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara