""
""

Krišito se nudi Romi: Neka me Spaleti pozove i dolazim!

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.01.16. | 20:59

"Bio bih jako ponosan da dobijem njegov poziv i vratim se u Italiju", ističe levi bek

Dolazak Lučana Spaletija u Romu je gotova stvar, a sa njim put Olimpika najverovatnije će krenuti i njegov miljenik - Domeniko Krišito. 

Izabrane vesti

Rimski mediji uveliko pišu da je italijanski reprezentativac i štoper Zenita zadovoljan životom i radom u Sankt Peterburgu, ali da bi povratak na Čizmu za njega bio najbolji, pre svega sa aspekta povratka u reprezentaciju. Zbog toga je javno izrazio želju da što pre zaduži opremu Vučice i tako ponovo sarađuje sa čovekom koji ga je i doveo u Rusiju leta 2011. godine. 
"Bio bih jako ponosan da dobijem njegov poziv i vratim se u Italiju. Mnogo mi nedostaje domovina i fudbal u Italiji. A i malo je trenera kalibra kakvog je Lučano Spaleti. On je dobar čovek, odličan trener i jako sam srećan zbog toga što se vraća poslu", rekao je Krišito

>>>> MOZZART Sport pratite i na novoj Fejsbuk stranici <<<<

Nema dilemu – jedan poziv promenio bi sve.
"On me je doveo ovde u Sankt Peterburg, tada me je ubedio posle samo jednog razgovora. Kada sam došao odmah sam se osetio kao kod kuće i vrlo lepe godine sam proveo u Rusiji. Ali, sada prvo moram da vidim da li sam opet u njegovim planovima i da li će me pozvati. Ako me pozove, ostaće samo da se klubovi dogovore. Videćemo šta će budućnost doneti", zaključio je Krišito.

Sve informacije sa transfer pijace možete pronaći u našem dnevnom blogu "TRANSFERI UŽIVO", ali i odlaskom na Specijale "ZIMSKI PRELAZNI ROK 2016" i "PRELAZNI ROK".

MOZZART pratite i na Vajberu!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016Serija ARusijaRomaLučano SpaletiItalijaEvropaDomeniko Krišito

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara