""
""

I Romantičari upalili motore

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.07.13. | 16:26

Cilj OFK Beograda za ovu sezonu je napredak na tabeli i možda plasman u evrokupove

Pogone je uključio i OFK Beograd. Romantičari su počeli pripreme za novu sezonu na Omladinskom stadionu, a dobrodošlicu im je poželeo predsednik Upravnog odbora Zvezdan Terzić. Plavo-beli su se plasirali na solidno šesto mesto u prošloj sezoni,  a ove godine cilj je plasman na koju poziciju više, možda na onu koja vodi u evrokupove.

Sportski direktor OFK Beograda Zoran Lončar veruje da je taj plan ostvariv i pored odlazaka nekoliko igrača sa Karaburme ovog leta, od kojih su najzvučnija imena Veseljko Trivunović i golman Milan Lukač, koji je pojačao Partizan.
"Okosnicu tima će činiti igrači iz prošle sezone, uz par pojačanja na pravim mestima mislim da ćemo uspeti da skockamo tim. Mladi igrači možda jesu prerano gurnuti u vatru, ali su dokazali da mogu da se nose sa izazovima. Uz podršku navijača, verujem da ćemo napraviti dobar rezultat naredne sezone", rekao je Lončar.

Izabrane vesti

Zoran Milinković je zadovoljan timom s kojim raspolaže.
"Prvi dan je krenuo radno i vidim da su već sada igrači dobro pripremljeni i raspoloženi, kao i puni elana. Očekujem da nastavimo sa takvim tempom, očekuju nas naporne pripreme, odlazak na Taru, ali verujem da ćemo se odlično spremiti za početak prvenstvene trke", izjavio je trener Romantičara i napomenuo činjenicu da je 80 posto igrača sa prvog treninga poniklo u OFK Beogradu.

Na spisku Zorana Milinkovića nalaze se: Stefan Čupić, Miloš Ostojić, Bojan Pavlović, Nemanja Antonov, Bogdan Planić, Vladan Adžić, Aleksandar Čavrić, Danijel Gašić, Petar Golubović, Ivica Jovanović, Igor Ivanović, Luka Belić, Aleksandar Ješić, Predrag Pavlović, Saša Zdjelar, Marko Petković, Nikola Vasiljević, Vladimir Tufegdžić, Dušan Punoševac, Marko Pavlovski, Miljan Škrbić, Aleksandar Paločević, Edin Rustemović, Marko Radivojević, Ivan Karanfilovski, Milan Gajić, Miloš Stanković, Miloš Brujić, Ilija Tutnjević, Nemanja Levandra, Nemanja Asanović, Boro Majstorović, Đorđe Ivković, Aldin Kalač, Rafelo Miščević.

(FOTO:  www.ofkbeograd.co.rs)


tagovi

OFK BeogradSuperligaZoran LončarZoran MilinkovićZvezdan Terzić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara