""
""

Krasić bira između Sevilje i povratka u Seriju A

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.06.13. | 17:22

Sevilja najkonkretnija u pokušaju da dovede srpskog fudbalera

Miloš Krasić će ovog leta sigurno promeniti klub, a u opciji su povratak u italijanski fudbal i prva šansa u španskom. Turski mediji navode da je igrač Fenerbahčea blizu prelaska u Sevilju, koja se pominjala kao njegova potencijalna destinacija i pre tri godine kada je napuštao redove CSKA Moskve, ali je Krasa tada izabrao Juventus.

Kako nije dobijao šansu u timu Žutih kanarinaca njegov agent Vlado Borozan je izjavio da postoji šansa da se njegov klijent vrati na Čizmu ali da bi branio boje nekog drugog kluba.
"Imao je komplikovanu sezonu u Fenrbahčeu, ali se može postići dogovor sa turskim klubom. Postoji interesovanje za njim iz Serije A i mislim da bi on stvarno mogao da se vrati u Italiju. Koji klubovi su zainteresovani? Ne mogu da pominjem imena, ali govorimo o ekipama srednjeg i visokog nivoa", izjavio je Borozan.

Izabrane vesti

On je dobro igrao u prvoj sezoni u Staroj dami ali je i dobio reputaciju varalice i simulatora tako da je odlazak na Iberijsko poluostrvo možda i logičnija ideja. Za Sevilju je dugo igrao njegov bivši kolega iz reprezentacije Ivica Dragutinović .

Krasić je krajem maja izjavio da je Sanderlend zainteresovan za njegove usluge, ali ni tu nije došlo do konkretnih koraka engleskog premijerligaša.

Sve vesti iz prelaznog roka možete pratiti na našem specijalu posvećenom letnjem prelaznom roku 2013

(FOTO: Star sport)


tagovi

EvropaFenerbahčeItalijaMilos KrasicPrimeraSerija ASeviljaŠpanijaSuper ligTransferi 2013Turska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara