"Li Adi i Stepčević"
"Li Adi i Stepčević"

Kraljevi prelaza opet u akciji: Bivši štoper Zvezde krajnje čudno intervenisao u 90. minutu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.04.15. | 17:45

Tim iz Zagreba poznat je po neočekivanim rezulatatima, a sada je ponovo došao na „čudan“ način, posle slabe odbrane Li Adija

Li Adi i StepčevićU fudbalu se nekada događaju čudni rezulati, potezi i preokreti i to nije ništa novo. Ali, kada se jednom klubu konstatno događaju takve stvari, to stavlja jedan veliki znak pitanja kada je regularnost u pitanju.

Ranije smo pisali o vratolomnim pobedama Lokomotive iz Zagreba uprkos tome što su imali rezulatski minus na poluvremenu, a to se i sada dogodilo. U najmanju ruku na krajnje sumnjiv način! Nešto poput onog čuvenog meča sa Dinamom. Lokomotiva je izgubila od Zagreba sa 2:1, iako je vodila sa 1:0 na poluvremenu. Na meču koji je odigran u petak viđen je veliki preokret, a glavni krivac za njega je bivši fudbaler Crvene zvezde Li Adi.

Izabrane vesti

Štoper iz Gane je jako loše reagovao u 90. minutu kada je ekipa Zagreba preko Valentina Stepčića došli do preokreta. Adi je odigrao potpuno nezainteresovano, praktično se stiče utisak kao da je stao i propustio protivničkog igrača da zatrese mrežu.

Poslednji duel ove dve ekipe igrale su 14. februara 2015 godine, domaćin je bila ekipa Zagreba. Zanimljivo je da je na toj utakmici Lokomotiva ostvarila pobedu u gostima i to sa 6:0! To svakako daje za pravo da se posumnja da je tu nešto „trulo“ i da je u pitanju igra tri za tri.

Lokomotivi ovo nije prvi put da odigra neki sumnjiv meč ni kada su prelazi uz jedan u dva i obrnuto u pitanju. Oni su poznati po tome što imaju jako lepe "odnose" sa timom Istre. Podsetimo se međusobnog skora ova dva tima, i teksta koji se bavio ovom temom.

5. avgust 2013: Istra – Lokomotiva 1:2 (1:0)

19. oktobar 2013: Lokomotiva – Istra 2:1 (0:1)

16. april 2014: Lokomotiva – Istra 3:2 (0:2)

17. avgust 2014: Istra – Lokomotiva 3:2 (0:1)

3. novembar 2014: Lokomotiva  -Istra 4:2 (1:2)

Sad, da li se Li Adi vodio timskom politikom, ili mu je možda neka povreda zasmetala da bolje interveniše i da se više potrudi, procenite sami. Pogledajte kako je sve izgledalo. Čini se da vredi juriti prelaze kada je ovaj klub u pitanju.

(FOTO: Action images)


tagovi

Li AdiHrvatskaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara