"Ugo Vijeira na bolovanju"
"Ugo Vijeira na bolovanju"

Kraj sezone za Uga?

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.04.16. | 12:57

Povreda zgloba nije tako naivna kao što se mislilo

Ugo Vijeira na bolovanjuSezona iz snova mogla bi prevremeno da bude okončana za Uga Vijeiru. Prema saznanjima MOZZART Sporta povreda zgloba napadača Crvene zvezde i ubedljivo najboljeg strelca Superlige ozbiljnija je nego što se isprva mislilo što je za naš portal potvrdio i Srđan Jeremić, menadžer koji je posredovao u pregovorima oko dolaska Portugalca u Ljutice Bogdana.
"Situacija sa Ugom uopšte nije naivna. Zglob mu nije u dobrom stanju. Možda će morati da pauzira mesec dana", kaže Jeremić za MOZZART Sport.

Na dan 18. april, a kako se sezona u Superligi završava 21. maja jasno je da bi Vijeira vrlo lako mogao da ostatak sezone provede na bolovanju. Zanimljivo, poslednja utakmica tako će mu možda biti baš 151. večiti derbi sa Partizanom, istim onim rivalom kojeg je jesenas torpedovao sa dva prelepa pogotka i tako označio početak ubitačne golgeterske serije, bez obzira na to što je prvenac postigao još ranije protiv Voždovca. Tek ta dva gola protiv crno-belih su mu, međutim, napumpala samopouzdanje, iako u ovom poslednjom susretu sa Partizanom nije bio na tom nivou.
"Slažem se da nije bio na nivou nekih prethodnih utakmica, ali brzo je dobio udarac i izbačen je iz ritma. Pokušao je da da sve od sebe, ali nije se moglo. On je igrač koga nekad morate da trpite 90 minuta kako bi vam u jednom minutu sve to vratio. Sada nije uspeo", ocenuje Jeremić.

Izabrane vesti

Navijače sada najviše interesuje da li će Ugovi zastupnici i uprava Crvene zvezde, bez obzira na trajanje povrede, pronaći zajednički jezik i kada je nastavak saradnje u pitanju. Postojeći ugovor ističe tek na leto 2017. godine, ali nije nemoguće da će crveno-beli zbog teške finansijske situacije biti prinuđeni da ga prodaju. Nadaju se na Topčiderskom brdu tek po završetku evropskih kvalifikacija, ali setimo se da takav plan nije uspeo kada se sa Liverpulom pregovaralo o Marku Grujiću.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Ugo VijeiraSuperligaSrbijaMilan JeremićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara