""
""

Kosanović gasi požar u Surdulici

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.11.16. | 08:27

Iskusni trenerski vuk debitovaće u subotu protiv Čukaričkog

Nastavlja se trenerska vrteška u srpskom fudbalu, red je došao na Radnik iz Surdulice. Posle tri vezana poraza uprava kluba smenila je Neška Milovanovića, a kormilo kluba sa juga Srbije preuzeo je iskusni trenerski „vuk“ Milorad Kosanović.
Dogovor je takav da će Kosanović voditi ekipu do kraja jesenjeg dela sezone, uz opciju da se saradnja produži i posle toga.
“Neuspešna serija od četiri poraza, računajući i eliminaciju u kupu od Slobode, opredelili su nas da napravimo promenu na klupi. Neško Milovanović je dao maksimum, doneo nam je nešto novo i bolje po dolasku. Imamo, ipak, tim za veća dela nego što govori plasman. Potrebna nam je novina i u liku iskusnog trenera verujemo da ćemo dobiti ono što želimo“, rekao je predsednik Radnika Stanislav Tončev za Žurnal.

Izabrane vesti

Suruduličani od iskusnog stručnjaka očekuju pre svega poboljšanje rezultata, ali i bolju atmosferu kakvu je Kosanović uspeo da napravi u Novom Pazaru i Čačku.

Nekadašnji trener Vojvodine i Crvene zvezde na klupi novog kluba debitovaće u subotu protiv Čukaričkog u 17. kolu šampionata.

Posle 16 odigranih kola u Superligi, ekipa Radnika zauzima 13. mesto na tabeli sa 15 bodova, sedam više od poslednjeplasiranog Borca iz Čačka. 

(FOTO: Starsport)


tagovi

Milorad KosanovićRadnikStanislav TončevSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara