""
""

Koprivica u Partizanu

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.08.15. | 23:42

Mladi centar, koji je bio na širem spisku reprezentacije Srbije do 20 godina, osvajača evropskog zlata, prvo će biti u probnom statusu crno-belih, koji su ga dobro upamtili pre godinu i po dana

Košarkaški klub Partizan izgleda da će dobiti prvo pojačanje. Mladi centar užičke Slobode Miloš Koprivica stiže na probu u ekipu Partizana sa kojom će 17. avgusta početi pripreme za novu sezonu, prenele su Večernje novosti.

Izabrane vesti

Koprivica, koji je bio na širem spisku reprezentacije Srbije do 20 godina, osvajača evropskog zlata, prvo će biti u probnom statusu crno-belih, koji su ga dobro upamtili pre godinu i po dana. On je u meču juniorskih timova Partizana i Slobode ubacio 35 poena za pobedu Užičana (77:70).

Koprovica je iz rodnog Sokoca prvo otišao u vršački Hemofarm, gde ga je trenirao Žarko Vučurević, jedan od najcenjenijih stručnjaka za razvoj mladih igrača.

Koprivica je jedno vreme trenirao sa prvim timom, ali je, kao veliki borj vršnjaka, zbog teške finansijske situacije, napusti klub i krenuo put Slobode, u kojoj se brzo probio do seniorskog prvotimca. Pred start prošle sezone imao je na stolu trogodišnji ugovor sa Metalcem, na koji ipak nije stavio potpis, da bi 2015. bio na korak do Igokee.

(FOTO: Arhiva MN Press)


tagovi

SrbijaFK PartizanMiloš KoprivicaJadranska ligaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara