"Zvezda"
"Zvezda"

Kopar najteža provera Zvezde, stadion Bonifika rasprodat!

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.02.14. | 12:05

Ifeani Onjilo želi da pokaže treneru Slaviši Stojanoviću da se na njega može ozbiljno računati

ZvezdaIzabranici Slaviše Stojanovića imaće najtežu proveru na pripremama u Portorožu. Kopar, drugoplasirani tim prvenstva Slovenije, ugostiće Crvenu zvezdu danas od 15 sati na krcatom stadionu Bonifika. Za ovaj meč vlada veliko interesovanje, tako da mnogima nije bilo teško da izdvoje šest evra za kartu, a stadion prima skoro 4.000 ljudi.  

Stojanović se nalazi blizu toga da se odluči za prvu postavu, a napadač Ifeani Onjilo želi da pokaže da se na njega može ozbiljno računati.
“Žao mi je što sam propustio uvodni deo rada ali sada to nadoknađujem. Mislim da ne zaostajem mnogo za drugovima i da ću moći fizički da odgovorim svemu što bude trebalo. Spreman sam da to ispunim. Ovde u Portoržu imamo odlične uslove za rad i zaista se dobro radi. Na nama je da uradimo sve što trener kaže i da se dobro spremimo i uigramo”, rekao je Onjilo.

Onjilo ističe da je period adaptacije posle dolaska iz Javora pred kraj letnjeg prelaznog roka prošao i da će sigurno biti bolji nego što je bio jesenas.
“Ekipa me je i tada odlično prihvatila ali sada se zaista osećam potpuno kao deo tima i kao neko ko može da pomogne. Učim i napredujem svaki dan i tu nema problema. Verujem da ću pokazati da sam bolji nego što sam bio”.

Onjilo je cimer sa Daudom, sa kojim i provodi najviše vremena, trudeći se da ga nauči što bolje srpski, s obzirom da Onjilo posle pet godina u Ivanjici dobro govori naš jezik.
“Dauda uči, dobar je. On mene uči da budem bolji fudbaler, ja njega da bolje priča srpski. Sa njim provodim najviše vremena mada sam i sa ostalima stalno".

Dobra atmosfera među crveno-belima trajala je i dok je Onjilo davao izjavu. Bajković i ostali su se iza kamere trudili da mu poremete koncentraciju, ali nikako nisu uspevali. Onjilo ih uopšte nije primećivao.
“Idemo, ovaj je kao špricer ladan”, dobacio je Bajko i dodao:“Takav da budeš i kad na golmana izađeš”.

(FOTO: Star sport)

Izabrane vesti


tagovi

Ifeani OnjiloFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara