"U svom elementu - Malki Mekej"
"U svom elementu - Malki Mekej"

Kontroverzni Mekej novi trener Vigana

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.11.14. | 16:40

Bivši trener Kardifa našao posao posle skoro godinu dana, u međuvremenu imao javne ispade

U svom elementu - Malki MekejVigan je dobio novog trenera, a njegovo ime je Malki Mekej.

Škotski stručnjak je bio bez posla još od kada ga je otpustila ekipa Kardifa u decembru 2013. godine.

Izabrane vesti

Mekej je prethodnog avgusta izbio u žižu javnosti iz pogrešnih razloga, pošto je sa kolegom Ijanom Mudijem razmenio niz uvredljivih poruka na račun bivših fudbalera, njihovih ženskih agenata i mnogo čega drugog čemu mesto nije u jednom sportskom tekstu. Te poruke je slučajno poslao čelnicima Kardifa, a oni su ih odmah prosledili Fudbalskom savezu i medijima.
Znam da će ova saradnja naići na kritike, ali mi u nju ulazimo potpuno otvorenih očiju i nemamo šta da krijemo. Malki je napravio grešku, on to zna, a i porazgovarali smo o tome oči u oči. Javno se izvinio za to što se desilo, i već je dovoljno ispaštao zbog toga. Verujem da je vreme da se to zaboravi i krene u nove radne pobede“, rekao je predsednik Vigana Dejv Velan.

Malki Mekej je tokom svoje trenerske karijere vodio Votford i Kardif. Sa velškim timom je došao do finala Liga kupa 2012. da bi se naredne godine i plasirao u Premijer ligu. Posle nekoliko loših meseci u elitnom rangu takmičenja, dobio je otkaz od krajnje zanimljivog predsednika Vinsenta Tana. Od tada nije imao posao, pa se vlasnik Vigana Velan nada da će Mekej iskoristiti svoje iskustvo uvođenja timova u viši rang, kao i da će zaobići bilo kakve nove skandale.

Zanimljivo je da je on i dalje pod istragom Saveza povodom tih neumesnih prepiski. pa se neki ljudi iz fudbala čude zašto je Vigan krenuo u ovakav poduhvat.

(FOTO: Action images)


tagovi

ČempionšipEngleskaEvropaMalki Mekej

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara