"Konte"
"Konte"

Konte posle pretnji smrću: Ne mogu da se pravim kao da se ništa nije desilo, pamtim kao slon!

Vreme čitanja: 1min | ned. 29.03.15. | 11:15

„Jedino što sam tražio bilo je da me ostave da radim na miru", otvorio je dušu selektor Italije

KonteAntonio Konte najavio je mogućnost napuštanja pozicije selektora Italije! Konte je ušao u otvoreni rat sa Juventusom, a sve je eskaliralo posle povrede Klaudija Markizija. Dobio je pretnje smrću i prijateljski duel sa Engleskom baš na Juventus Areni nije mogao da dođe u gori čas.
„Ne mogu neke stvari jednostavno ostaviti po strani kao da se uopšte nisu desile. Neke stvari ostaju. Povredile su me“, otvorio je dušu Konte posle 2:2 sa Bugarskom u Sofiji.
„Jedino što sam tražio bilo je da me ostave da radim na miru. Rezultat može da bude pozitivan ili ne. Ali s druge strane komentari, onakvi... Ne mogu ih tek tako staviti po strani. Pamtim kao slon“.  

Predsednik FS Italije Karlo Tavjekio spušta loptu na zemlju.
„Nikada nisam video da je neki selektor Italije napadnut u takvom maniru. Ne mogu da shvatim da se neko igra tako sa njim. On se oseća krivim. Proveo sam neko vreme s njim i ako me pitate da li se smirio, odgovor je negativan, moram da budem iskren i kažem da nije. A to je užasno. Ne verujem, ipak, da će nas napustiti. Vodiće nas na EP“, tvrdi Tavekjo.

Izabrane vesti

Na Apeninima ništa ne prepuštaju slučaju. Već su počeli da se bave novim selektorom. Postoje tri kandidata – Frančesko Gvidolin, Alberto Zakeroni i Lučijano Spaleti.

(FOTO: Action images) 


tagovi

reprezentativni fudbalkvalifikacije za EP 2016ItalijaEvropaAntonio Konte

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara