""
""

KONFUZIJA U VRHU ABA LIGE: Gde se igra Fajnal-for?!

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.03.13. | 12:51

Josip Bilić i Roman Lisac beogradskim medijima dali oprečne informacije po pitanju domaćina završnog turnira regionalnog takmičenja

 

 

Izabrane vesti

Da u vodećim strukturama ABA lige teku “mutne vode“ prvo je potvrdio skandal vezan za plasman timova u Evroligu naredne sezone, a čini se da je u smiraju tog događaja na pomolu novi skandal, ovog puta vezan za organizaciju završnog turnira Jadranske lige!

Kako saznaje novinska agencija “Tanjug“, završni turnir ABA lige biće odigran u Laktašima, a to je otkrio danas i direktor regionalnog takmičenja Josip Bilić.

Bilić je rekao da ga je predsednik lige Radovan Lorbek obavestio da će grad iz Republike Srpske, odakle je lider lige Igokea, biti domaćin završnog turnira, iako se prethodnih dana spekulisalo da bi to mogao da bude Beograd, s obzirom da je tu priču potvrdio i gradonačelnik Dragan Đilas.
"Jutros oko 10.30 obavestio me je Lorbek da je doneo odluku da završni turnir bude u Laktašima. Verovatno uslovi koje je Beograd ponudio nisu bili dovoljni", rekao je Bilić Tanjugu.

Međutim, nedugo zatim generalni menadžer ABA lige Roman Lisac je negirao izjavu kolege Bilića, i rekao da još uvek nije odlučeno gde će se igrati završni turnir?!
"To nije tačno, još se ne zna ko će biti domaćin, a ja sam apsolutno za Beograd", poručio je Lisac.

Fajnal-for Jadranske lige biće održan u periodu od 25. do 27. aprila, na još uvek nepoznatoj lokaciji, a šanse za prolaz dalje, pored prvoplasirane Igokee, imaju Crvena zvezda Telekom, Partizan mt:s, Radnički Kragujevac i Budućnost VOLI.

(FOTO: MN Press)

 


tagovi

BiHBudućnost PodgoricaCrna GoraFK Crvena zvezdaEvropaIgokeaJadranska ligaJosip BilićFK PartizanRadnički NišRoman LisacSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara