""
""

Konačna odluka o Zvezdinoj licenci uoči godišnjice Barija! Parkeru kazna 3.000 evra

Vreme čitanja: 1min | ned. 10.05.15. | 08:37

Sve je sada na drugostepenoj komisiji koja će zasedati kada se završi domaći šampionat

Kao što je poznato na prvostepenoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije Crvena zvezda nije dobila licencu za učešće u evrokupovima naredne sezone, ali to ne brine mnogo čelnike crveno-belih, koji su ubeđeni da će na drugostepena komisija dati zeleno svetlo.

Kako piše Sport, tokom čitave nedelje operativci u klubu izmirivali su obaveze prema poveriocima u cilju ispunjenja uslova, a sve oko licenciranja trebalo bi da bude poznato 25. maja, dan po završetku šampionata. Ako prođu drugi filter crveno-beli bi trebalo da budu prijavljeni UEFA kao predstavnik Srbije najverovatnije u kvalifikacijama za Ligu Evrope. 

Izabrane vesti

A kakva je situacija oko Džoša Parkera još nije potpuno jasno. Uprava tek treba da donese odluku oko visine kazne za tamnoputog napadača pošto se nije pojavio na treningu uoči utakmice protiv Voždovca. Maksimalna kazna za ovaj prekršaj je 3.000 evra i očekuje se da mu ova suma bude odbijena od ugovora. U prilog pričama da će se Zvezda uskoro opdreći ovog fudbalera ide i informacija da je dobio dozvolu stručnog štaba da se tek u ponedeljak vrati iz Londona.

(foto: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaevro-licencaDžošua ParkerFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara