"Komazec"
"Komazec"

Komazec tipuje Premijer ligu BIH: Sarajevo i Željo favoriti, iks u Vitezu

Vreme čitanja: 2min | sub. 24.08.13. | 15:31

Rudar i Leotar čista jedinica, domaćin je izraziti favorit, a gosti vidno imaju određene probleme

KomazecDanas i sutra odigraće se utakmice petog kola Premijer lige BiH. Trenutno lidersku poziciju drži Željezničar sa devet bodova, a prate ga četiri tima sa bodom manje (osam). Sarajevo, našeg napadača Nikole Komazeca, ima dve pobede i po jedan poraz i remi.
“Utakmice sa albanskim Kukešijem ostavile su trag na ekipu što se odrazilo i na domaće prvenstvo”, kaže Komazec za Mozzartsport.com. “Ipak, stvari dolaze na svoje mesto. Sarajevo je najveći klub u BiH, ima armiju navijača koji očekuju pobede i traže maksimum od svih igrača. Stigao sam kao veliko pojačanje, na prošloj utakmici sam postigao gol i nadam se da će se serija nastaviti. Cilj Sarajeva se zna, idemo po titulu, odlično sarađujemo sa trenerom Husrefom Musemićem naročito ja kao napadač”.

Komazec, koji je fudbalsko znanje sticao u Srbiji, Sloveniji i na Tajlandu, pomogao nam je u tipovanju utakmica, a krenuli smo od meča Vitez - Zrinjski.
U prvom kolu igrali smo sa Zrinjskim koji ima jedan od najboljih sastava. Vitez je tvrd pa predlažem da se odigra iks, sa malo golova. Na utakmici između Rudara i Leotara igrao bih čistu jedinicu, domaćin je izraziti favorit, a gosti vidno imaju određene probleme”.

Od 17.00 igraju se još dve utakmice, Travnik - Slavija i Zvijezda - Široki Brijeg.
“Slavija je dobro otvorila sezonu, Travnik je bez pobede, možda treba probati sa iksom, odnosno od nula do dva gola. Dvojka ne može da dođe. Široki je favorit mada Zvijezda ima dobre igrače, loše su startovali, očigledno da su kasno počeli sa pripremama. Možda je najbolje staviti dvojku”.

Poslednja subotnja utakmica je derbi, Sarajevo dočekuje Čelik (19.00).
“Tim iz Zenice ima četiri nerešena rezultata, ali nisu zadovoljni startom. Sarajevo mora uvek da ide na trijumf. Verujem u našu pobedu u derbiju kola”.

U nedelju su na program tri meča od kojih dva počinju u 17.00 časova.
“U duelu Mladosti i Borca očekujem veoma veliku borbu, malu prednost dajem gostima, možda nije loše probati sa dvojkom. U Mostaru, Velež dočekuje Olimpik. Ekipe su ujednačenog kvaliteta, gosti imaju odlične pojedince ali mislim da će Velež trijumfovati.

Željo u 20.00 časova igra sa Radnikom iz Bijeljine.
“Željezničar je veliki favorit, moraju da se iskupe za poraz iz prošlog kola, kao I Sarajevo, uvek idu na tri boda. Radnik će u nedelju doživeti prvi poraz”, zaključio je Komazec.

Piše: Đurđe Mečanin
djurdje.mecanin@mozzartbet.com

(FOTO: Action images)

Izabrane vesti


tagovi

bet analizaBiHEvropaNikola Komazec

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara