""
""

Koga više mrzite - Suareza, Ibru, Balotelija... Ili možda Terija? (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 02.11.13. | 14:18

Američki sportski magazin Bličer Riport (Bleacher Report) sastavio listu TOP 10 najomraženijih fudbalera sveta

Svaki fudbalski fan na ovom svetu ima igrača, ili njih nekoliko, koje izuzetno voli, ceni, poštuje i gleda u njih kao u idole svog vremena. S druge strane, nepisano pravilo kaže da svako od nas ima i spisak onih fudbalera od kojih nam se želudac prevrne dva puta kada ih vidimo kako se prevrću po terenu, prave razne ispade, ili se prosto pojave na našim malim ekranima TV prijemnika. 

Američki sportski magazin Bličer Riport (Bleacher Report) potrduio se da za sve vas sastavi listu TOP 10 najomraženijih fudbalera sveta, na kojem su se našla vrlo zanimljiva imena.

Izabrane vesti

Apsolutni kralj ove liste je centarfor Liverpula Luis Suarez, kojeg čak i najvatreniji navijači Liverpula ponekad ne mogu da podnesu - što zbog vrlo čestih simuliranja (gde je takođe nekrunisani kralj), što zbog raznih gluposti koje je pravio u prošlosti (ujedanja Baneta Ivanovića, ili javno isticanje da želi da pređe u Arsenal, na primer...). 

Ipak, zanimljivo je da su se Mario Baloteli i Zlatan Ibrahimović našli na devetom, odnosno desetom mestu. Centarfor Milana je još iz dana dok je nosio dres Intera imao sebi svojstvene ispade, a zenit je imao u vreme dok je igrao za Mančester Siti.

Ibrakadabra ume vrlo često da "opali" po dvojici najpopularnijih fudbalera sveta, Lionelu Mesiju i Kristijanu Ronaldu, zbog čega ga mnogi ne vole. A imao je i svojih "žutih minuta", što na terenu, što van njega.

Najviše igrača na ovoj listi ima Čelsi, čak dvojicu - "preljubnika" Džona Terija, koji je čak imao i ona rasistički ispad sa Antonom Ferdinandom posle čega se povukao iz reprezentacije, i Ešlija Kola, "izdajicu", koji je za srce ujeo navijače Arsenala kada je odlučio da iz Severnog Londona ode u zapadni deo...

TOP 10 LISTA:

1. Luis Suarez (Liverpul)
2. Džon Teri (Čelsi)
3. Džoi Barton (KPR)
4. El Hadži Dijuf (Lids)
5. Ešli Kol (Čelsi)
6. Emre (Fenerbahče
7. Pepe (Real Madrid)
8. Serhio Buskets (Barselona)
9. Mario Baloteli (Milan)
10. Zlatan Ibrahimović (PSŽ)

(FOTO: Action Images)


tagovi

Džoi BartonDžon TeriEl Hadži DijufEmreEsli KolEvropaLuis SuarezMario Balotelimeđunarodni fudbalPepeSerhio BusketsZlatan Ibrahimović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara